Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Η (Νέα) Σμύρνη μάνα καίγεται...!!

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει στο sport-fm.gr για το πιο... καυτό ματς του Παναθηναϊκού και του Γιάννη Αναστασίου στην περίοδο της κρίσης που διανύει η ομάδα.

Η (Νέα) Σμύρνη μάνα καίγεται...
Η Νέα Σμύρνη είναι μια έδρα που ο Παναθηναϊκός παραδοσιακά δυσκολεύεται. Οι "πράσινοι" έχουν να πάρουν νίκη στο γήπεδο του Πανιωνίου από το 2012, όταν είχαν επικρατήσει δια πυρός και σιδήρου με 2-1. Εκτοτε, μετρούν μια τριάρα πρόπερσι και μια ισοπαλία 1-1 πέρυσι, σε ένα ματς που η ομάδα ήθελε πάση θυσία το "τρίποντο" στην προσπάθεια που έκανε για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εχουμε, λοιπόν, ένα δεδομένο. Οτι η συγκεκριμένη έδρα δεν είναι και η πιο εύκολη για το "τριφύλλι".

Με την πίεση να είναι, ήδη, στα ύψη, μετά και τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα, τον κόσμο να ζητάει λυσσασμένα τον τίτλο και το σερί νικών στη Σούπερ Λίγκα να είναι αναγκαίο για παραπάνω από έναν λόγους, το αυριανό ματς για τον Παναθηναϊκό "ζεματάει". Μπορεί να βρισκόμαστε στις αρχές της περιόδου, αλλά με δεδομένη τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα, την αμφισβήτηση από τον κόσμο και το τρομακτικό, είναι η αλήθεια, πρεσάρισμα, το παιχνίδι απέναντι σε έναν Πανιώνιο που θα τα δώσει όλα είναι το πιο δύσκολο σ' αυτή την περίοδο της κρίσης που διανύει η ομάδα.

Τι σημαίνει αυτό; Οτι από τη διαχείρισή του θα εξαρτηθούν πολλά. Αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να φύγει με το "διπλό" θα έχει κάνει ένα 3Χ3 στο πρωτάθλημα, θα έχει αγοράσει εκ νέου ηρεμία και ο Γιάννης Αναστασίου θα δώσει μια πρώτη "απάντηση" ότι μπορεί και στα δύσκολα. Αλλωστε, το βασικό ερωτηματικό για τον Ολλανδό είναι αν μπορεί να διαχειριστεί κατάσταση πρωταθλητισμού και σε συνθήκες υψηλής πίεσης. Γι' αυτό επικρίνεται, γι' αυτό αμφισβητείται. Ιδωμεν...

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο κόουτς έχει καταλήξει σε ένα σχήμα με τον Στιλ κάτω από τα δοκάρια και τους Ταυλαρίδη, Κουτρουμπή στο κέντρο της άμυνας. Ο Ζέκα θα παίξει δεξιά και ο Νάνο αριστερά. "Κόφτης" θα είναι ο Λαγός και εσωτερικοί μέσοι οι Αμπέντ και Πράνιτς. Μπροστά τους, κατά πάσα πιθανότητα, ο Ατζαγκούν και στην επίθεση το δίδυμο θα αποτελείται από τους Μπεργκ και Καρέλη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: