Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Νέα ανανέωση για Καρέλη!

Ο Νίκος Καρέλης αναμένεται να κληθεί άμεσα για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, ενώ σχετικά πρόσφατα είχαν ανανεώσει τη συνεργασία τους οι δύο πλευρές.

Νέα ανανέωση για Καρέλη
Δεν έφυγε και όπως φαίνεται ανανεώνει. Το όνομα του Νίκου Καρέλη «έπαιξε» πολύ κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και κυρίως για την Γκενκ που έδειξε ζωηρό ενδιαφέρον.

Ο 23χρονος ωστόσο παρέμεινε στον Παναθηναϊκό και οι «πράσινοι» σκοπεύουν να τον καλέσουν λίαν συντόμως για να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Το ισχύον λήγει το καλοκαίρι του 2018 και υπεγράφη μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Νίκο Καρέλη για την μονοετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του διεθνούς επιθετικού, που θα παραμείνει έτσι στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018», είχε ενημερώσει τότε το «τριφύλλι» και ο παίκτης δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώνω το συμβόλαιό μου με τον Παναθηναϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν. Θεωρώ τον Παναθηναϊκό οικογένειά μου και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω. Θέλω να κατακτήσουμε μαζί όσο περισσότερους τίτλους γίνεται».

Αναμένεται να γίνει γενναία αύξηση στον πρώην ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη και είναι αρκετά πιθανό να γίνει επέκταση της συνεργασίας έως το 2019.

Την περυσινή σεζόν ο Καρέλης έκανε 36 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (κανονική περίοδος και play off), τις οποίες συνδύασε με 16 γκολ και τρεις ασίστ. Δυο στα προκριματικά του Champions League, επτά στο Europa League (2 γκολ-1 ασίστ) και πέντε στο Κύπελλο (1 γκολ).

Στη φετινή έχει ήδη δυο στα προκριματικά το Champions League (1 γκολ), άλλες τόσες στα προκριματικά του Europa League και δυο στο πρωτάθλημα (2 γκολ). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: