Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Σισέ παρόντος!!

Με τον Τζιμπρίλ Σισέ στις εξέδρες, ο Παναθηναϊκός καλείται να σφραγίσει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ προκειμένου να μπορέσει να κινηθεί στη συνέχεια για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας. Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης σχολιάζει.
 

Σισέ παρόντος
Ο Σισέ σκόραρε με τη φανέλα της Λάτσιο την Κυριακή στην Ισπανία στο φιλικό παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ και έρχεται το απόγευμα για πρώτη φορά στην Αθήνα, έπειτα από την αποχώρηση του από την Παιανία.
Ο Γάλλος σταρ θα βρεθεί το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ και όπως είναι φυσικό, θα γνωρίσει την αποθέωση από τους φίλους του τριφυλλιού. Ο ίδιος έχει προβλέψει νίκη του Παναθηναϊκού με σκορ 2-0 με γκολ των Λέτο και Κατσουράνη και η παρουσία του αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για τον κόσμο να πάει στο γήπεδο.
Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να πάρει την πρόκριση, μετά το 1-1 στη Δανία και ο Φερέιρα θα στηριχθεί όπως όλα δείχνουν στους 11 που αγωνίστηκαν στο Οντένσε την περασμένη Τετάρτη.
Την πρόκριση στα πλέι οφ που δίνει 2,1 εκ. ευρώ, εξασφαλίζει τα 3 εκ. ευρώ του Γιουρόπα Λιγκ και δίνει ελπίδα για την υπέρβαση των 15 εκ. στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, περιμένει η διοίκηση για να κινηθεί στη συνέχεια για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.
Ο Φερέιρα θέλει τον Πορτογάλο μέσο της Πόρτο, Αντρέ Κάστρο αλλά και έναν ακόμη επιθετικό για να πλαισιώσει τους Πετρόπουλο και Τοτσέ.
Η περίπτωση του Ισμαέλ Μπλάνκο έχει απασχολήσει τον Παναθηναϊκό από τον περασμένο Απρίλιο αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις του κρίθηκαν υπερβολικές και μπορεί ο ίδιος να δηλώνει τώρα πως δεν τον ενδιαφέρει να αγωνιστεί στους "πράσινους", όμως, όσο δεν βρίσκει ομάδα, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.
Παράλληλα για να μπορέσει να ενισχυθεί περαιτέρω η ομάδα, θα πρέπει να υπάρξουν αποχωρήσεις παικτών και παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγουν οι Μπουμσόνγκ, Σιμάο και Πλεσί.
Ο Κουίνσι Αμπέγε δεν μπόρεσε τελικά να προπονηθεί ούτε τη Δευτέρα και όπως αναμενόταν αποκλείστηκε από την αποστολή για το ματς με την Οντένσε.
Αποκλείστηκαν ακόμη οι ανέτοιμοι Βιτόλο και Ιωαννίδης καθώς και ο Πλεσί.
Πηγή: Contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: