Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Μπήκε στο πρόγραμμα και ο Μπαλάφας!!


balafas

Με μια απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε χθες το πρόγραμμα προετοιμασίας των παικτών του ΠΑΟΚ εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με την Βαλερένγκα. Καινούργιο πρόσωπο στο ομαδικό πρόγραμμα ο Σωτήρης Μπαλάφας, που ξεκίνησε μετά από αρκετών ημερών ατομικό πρόγραμμα την ομαδική προετοιμασία και υπολογίζεται πως πλέον μόνο για τα παιχνίδια της φάσης των πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ θα είναι διαθέσιμος.
Ο Βλάνταν Ιβιτς έχει ανεβάσει ρυθμούς πλην όμως ακόμα δεν είναι έτοιμος για αγωνιστικούς ρυθμούς και όπως φαίνεται δεν θα είναι ούτε και το βράδυ της Πέμπτης για τον αγώνα της Τούμπας.
Ανεβάζει ρυθμούς ο Σαλπιγγίδης
Ο μόνος απών ακόμα από το ομαδικό πρόγραμμα είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης που ανεβάζει ρυθμούς μετά την θλάση που έπαθε στις 17 Ιουλίου, δυο ακριβώς εβδομάδες ως χθες και υπολογίζεται πως θα χρειαστεί τουλάχιστον άλλες δυο για να είναι σε κατάσταση αγωνιστικής ετοιμότητας.
Ο «Σάλπι», όπως και ο Βαγγέλης Γεωργίου ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, ενώ ο Παναγιώτης Κουρδάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.
Με τον Κοντρέρας να ξεκινάει σήμερα από την πατρίδα του και να φθάνει ίσως και αύριο στη Θεσσαλονίκη, τα προβλήματα μειώνονται για τον Λάσλο Μπόλονι και ήδη από σήμερα ο ξένος τεχνικός θα αρχίσει την κατάστρωση των σχεδίων του για το δεύτερο επίσημο φετινό παιχνίδι.
Η νίκη φυσικά είναι το μόνο ζητούμενο και για να φθάσει σ’ αυτήν ο Ρουμάνος τεχνικός δεν επαναπαύεται στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Αυτό είναι επιβεβλημένο την στιγμή που στο ποδόσφαιρο δεν αποκλείονται οι εκπλήξεις.
Αυξάνει την ένταση
Ο Λάσλο Μπόλονι θα συνεχίσει με ένταση τις πρώτες μέρες αυτής της εβδομάδας το πρόγραμμα των καθημερινών προπονήσεων και από την Τετάρτη θα χαλαρώσει λίγο τους ρυθμούς. Σχήμα και προοπτικές δεν φάνηκαν από την χθεσινή προπόνηση που έγινε χωρίς την παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων και δημοσιογράφων κατόπιν προγραμματισμού και εν όψει ευρωπαϊκής υποχρέωσης.
Έτσι θα πάει το πρόγραμμα αυτών των ημερών ως και την Τετάρτη με κλειστές προπονήσεις και την ημέρα αυτή αναμένεται στο πρόγραμμα και ο Πάμπλο Κοντρέρας, που θα μπει με ειδικά προσαρμοσμένο για την περίπτωση δικό του πρόγραμμα. Σήμερα η προπόνηση θα γίνει πάλι στη Σουρωτή στις 18:30.
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: