Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Αρνητικός ο Μπλάνκο!!

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Sportday», αποκάλυψε πως απάντησε αρνητικά σε κρούση του Παναθηναϊκού, υπογραμμίζοντας πως δεν έχει πρόθεση να συνεχίσει την καριέρα του στα ελληνικά γήπεδα.
Ο Αργεντινός στράικερ, μετά από τετραετή παρουσία με την φανέλα της ΑΕΚ, αναζητά πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ωστόσο ακόμα εν έχει βρει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη. Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού είδαν στο πρόσωπο του 28χρονου στράικερ μια αξιόπιστη λύση για την επιθετική γραμμή, και μάνατζερ που εκπροσωπούσε τους «πράσινους» ήρθε σε επαφή με τον Μπλάνκο για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του, με τον ποδοσφαιριστή να εμφανίζεται αρνητικός απέναντι στην προοπτική του «τριφυλλιού».
Ο Μπλάνκο τόνισε σχετικά: «Δεν υπάρχει θέμα με τον Παναθηναϊκό. Μίλησε μαζί μου ένας μάνατζερ πριν από μία εβδομάδα και με ρώτησε αν με ενδιαφέρει να παίξω στον Παναθηναϊκό, αλλά εγώ απάντησα αρνητικά. Επαναλαμβάνω ότι δεν θέλω να αγωνιστώ σε άλλη ελληνική ομάδα».

Ανοίγει τα χαρτιά του
Σε ρυθμούς Οντένσε κινείται πλέον ο Παναθηναϊκός και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα καλείται να πάρει την τελική απόφαση για το σχήμα που θα παρατάξει κόντρα στους Δανούς, με μοναδικό ερωτηματικό την θέση στην κορυφή της επίθεσης, την οποία διεκδικούν οι Τοτσέ και Πετρόπουλος.
Οι «πράσινοι» έχουν σαφές προβάδισμα στην υπόθεση-πρόκριση μετά το αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης, ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικό περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να επιδείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα στο χορτάρι, ώστε να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα από το συγκρότημα του Χένρικ Κλάουσεν. Ο Φερέιρα έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του στο «TRE-FOR Park», και πιθανότατα θα διατηρήσει το ίδιο σχήμα και στην ρεβάνς του ΟΑΚΑ. Ο Τζόρβας θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, με τους Βύντρα, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ και Σπυρόπουλο να αποτελούν την αμυντική τετράδα. Οι Σιμάο, Κατσουράνης και Νίνης θα πάρουν θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τους Λέτο και Μαρίνο στις πτέρυγες, ενώ ο Φερέιρα προβληματίζεται για τον φορ που θα σηκώσει το επιθετικό βάρος. Ο Πορτογάλος επιθετικός έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Πετρόπουλου, ο οποίος έδωσε πολλές «μάχες» με τους αμυντικούς των Δανών και συμμετείχε στο πρέσινγκ, ενώ με το ύψος του μπορεί να δώσει λύσεις και στις στημένες φάσεις στην άμυνα. Ο Πετρόπουλος ξεπέρασε τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε, ωστόσο έχασε αρκετές προπονήσεις, και αυτός είναι ο λόγος που ο Φερέιρα προσανατολίζεται προς την χρησιμοποίηση του Τοτσέ, που δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: