Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Πέντε στα... φιλικά!!

Απογοητευτική ήταν η εμφάνιση του Πανιωνίου στο δεύτερο φιλικό του κόντρα στην Άουγκσμπουργκ από την οποία και ηττήθηκε με 5-0!
Πέντε στα... φιλικά!
Οι “κυανέρυθροι” κατάφεραν να... κοιτάξουν στα μάτια τους αντιπάλους τους μόνο για ένα ημίχρονο, στο οποίο πάντως το θέαμα ήταν κάκιστο και οι φάσεις ελάχιστες. Στην επανάληψη οι Γερμανοί ανέβασαν ρυθμούς και τελικά ευτύχησαν να προηγηθούν στο 51’ όταν μετά από σέντρα του Ντιένγκ, ο Λάνγκαμπ έστειλε ανενόχλητος την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Τα άλλα δύο γκολ ήρθαν γρήγορα και... μαζεμένα. Αρχικά στο 62’ ο Μέλντερς έκανε το 2-0 και ο Βέρνερ ένα λεπτό αργότερα το 3-0. Μάλιστα, μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, ο 28χρονος μέσος της Άουγκσμουργκ μετέτρεψε το φιλικό σε προσωπικό σόου αφού σημείωσε άλλα δύο τέρματα (83΄, 89’ ) γράφοντας το τελικό 5-0.
Αουγκσμπουργκ: Γιέντζκ, Βερχάεγκ (80' Χόσογκάι), Ντε Ροκ, Μπάιερ (80' Τουρκ), Λάνγκαμπ, Ντε Γιόνκ (62' Βέρνερ), Κάλσεν-Μπράκερ, Μπρίνγκμαν (46' Μέλντερς), Ντάβιντς (80' Σινκάλα), Γκόγκια (62' Μπελινχάουσεν), Χάιν (46' Εντζιένγκ).
Πανιώνιος: Ανέστης, Γιόνσον, Σιόβας (77' Κούρος), Τσότσαλιτς, Κρικβέλια, Αναστασόπουλος (46' Ιλιτς), Ομο, Κουμορτζί, Σάμαρης (70' Κούρντι), Γουνδουλάκης, Οκόγιε (46' Σταματής).

Πολλά τα πέντε γκολ! Θέλουμε παίκτες

Ο Τάκης Λεμονής μετά την φιλική ήττα του Πανιωνίου με 5-0 από την Άουγκσμπουργκ δήλωσε ικανοποιημένος για την εμφάνιση των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο, όπου το σκορ ήταν 0-0, και προβληματισμένος για την εικόνα που έδειξαν στην επανάληψη, ενώ ζήτησε μεταγραφές.
Ο τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης δήλωσε: «Ο αριθμός των παικτών που έχουμε στη διάθεσή μας είναι πάρα πολύ μικρός. Είναι προφανές πως η ομάδα χρειάζεται παίκτες. Για 45 λεπτά, στο επίπεδο προετοιμασίας που είμαστε, η ομάδα ήταν αρκετά καλή. Η κούραση από τις σκληρές προπονήσεις είναι εμφανής και θα πρέπει να αναλογιστούμε πως αυτή την περίοδο οι βασικοί παίκτες θα έπρεπε κανονικά να αγωνίζονται για 45' έως 60 λεπτά.

Πάντως, στο πρώτο ημίχρονο, κόντρα σε μία ομάδα που ξεκινάει το Σάββατο τις επίσημες υποχρεώσεις της, έμεινα αρκετά ικανοποιημένος, ενώ για το δεύτερο ημίχρονο σίγουρα είναι πολλά τα πέντε γκολ
».

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: