Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

“Πέτζα τώρα και σε 4 χρόνια χτυπάμε ΠΑΟ και ΟΣΦΠ”

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάντε Πρέλεβιτς μίλησε σε σέρβικη εφημερίδα για τη επιθυμία όλων στην ομάδα να ντύσουν στα ασπρόμαυρα τον Πέτζα Στογιάκοβιτς.
“Πέτζα τώρα και σε 4 χρόνια χτυπάμε ΠΑΟ και ΟΣΦΠ”
“Η αλήθεια είναι ότι βλέπω τον Πέτζα, αλλά απλώς βγαίνουμε έξω. Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής συζητήσεις για να έρθει στον ΠΑΟΚ. Κάθε καλοκαίρι είναι στην Θεσσαλονίκη και περνά πολύ καιρό γενικά στην Ελλάδα. Κάθε άνθρωπος της ομάδας θα ήθελε να τον δει στον ΠΑΟΚ επειδή είναι φανταστικός παίκτης", ανέφερε αρχικά ο Πρέλεβιτς.

Και συνέχισε: "Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι μόνο τα δικά μας σχέδια, αλλά και το τι θέλει ο Στογιάκοβιτς. Πάντα επικοινωνούμε σε φιλικό επίπεδο και αυτό θα γίνει και τώρα. Αν γίνουν επίσημες συζητήσεις, θα υπάρχουν διαπραγματεύσεις. Ούτε ο ίδιος γνωρίζει αν θα συνεχίσει να παίζει ή θα σταματήσει την καριέρα του. Πιστεύω θα εκτιμήσει την κατάσταση και αν θα φύγει από το ΝΒΑ"

Τέλος για την διαφορά από τους δύο αιώνιους φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον: "Δεν μπορούμε ακόμα να χτυπήσουμε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αλλά σε 3 ή 4 χρόνια θα μπορούμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: