Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Έμεινε μόνο ένα εισιτήριο!!

Sold out στο "Καραϊσκάκη" για τον κρίσιμο αποψινό αγώνα της Εθνικής με την Κροατία για τα προκριματικά του Euro-2012. Η Ελλάδα μια γροθιά για το απευθείας εισιτήριο για τα τελικά!
Έμεινε μόνο ένα εισιτήριο!
Κατάμεστο θα είναι το «Καραϊσκάκη» στο βραδινό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας (21.45, Mega) με την Κροατία για τα προκριματικά του Euro 2012, καθώς η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν. Έτσι λοιπόν, παρά τις όποιες δυσοίωνες προβλέψεις των τελευταίων ημερών, οι φίλαθλοι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ανταποκρίθηκαν στο «κάλεσμα» του Φερνάντο Σάντος και των διεθνών του και αναμένεται να δημιουργήσουν μία ωραία και... καυτή ατμόσφαιρα.

Στόχος όλων άλλωστε, είναι να... σπρώξουν την ομάδα και να νικήσει τους Κροάτες, ώστε να κάνουμε το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στο
Euro που θα διεξαχθεί σε Ουκρανία και Πολωνία. Η Ελλάδα θέλει το τρίποντο απόψε, για να... προσπεράσει την Κροατία και μετά έναν βαθμό τουλάχιστον την Τρίτη εκτός έδρας με την Γεωργία του Τιμούρ Κετσπάγια για να πάρει το ειστήριο της πρόκρισης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για το sold out: «Από την ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα των Εθνικών Ομάδων Ανδρών Ελλάδας-Κροατίας για την προκριματική φάση του EURO 2012.
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φιλάθλους για την ανταπόκρισή τους στο πιο κρίσιμο ραντεβού του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012».

Δεν υπάρχουν σχόλια: