Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Αδημονία για Καστίγιο στο Μεξικό!!

Την αγωνιστική ανάκαμψη του Νέρι Καστίγιο περιμένει με μεγάλη αγωνία ο προπονητής της εθνικής ομάδας του Μεξικού, Χοσέ Μανουέλ ντε λα Τόρε, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "somosfrontera.com".
Αδημονία για Καστίγιο στο Μεξικό
Ο Ντε λα Τόρε κάλεσε στην εθνική ομάδα για το φιλικό παιχνίδι με τη Βραζιλία τον γερόλυκο Οσβάλντο Σάντσεζ, ο οποίος στα 38 του χρόνια θα υπερασπιστεί τη εστία του Μεξικού. Την ίδια ώρα ο ομοσπονδιακός προπονητής δεν κρύβει την αδημονία του για τη στιγμή που θα μπορέσει να έχει στη διάθεσή του τα δύο αστέρια της ομάδας.
Και όταν ο Ντε λα Τόρε μιλάει για αστέρια αναφέρεται στον Νέρι Καστίγιο και τον Κάρλος Βέλα της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο εθνικός προπονητής του Μεξικού παραδέχτηκε ότι θέλει τους δύο παίκτες στην εθνική αλλά δεν μπορεί να τους καλέσει για αγωνιστικούς λόγους.
Μια και ο λόγος για Νέρι Καστίγιο και Βραζιλία ας θυμηθούμε τι έκανε ο επιθετικός του ΑΡΗ το 2007 στη νίκη του Μεξικού επί της Σελεσάο με 2-1 στο πλαίσιο του Κόπα Αμέρικα. Οι εμφανίσεις του σε εκείνη τη διοργάνωση στη Βενεζουέλα έπεισαν τη Σαχτάρ Ντόνετσκ να δαπανήσει 15 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τον Ολυμπιακό.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: