Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Στήριξη με πράξεις και όχι άλλα λόγια!!

Ο Νίκος Κωστένογλου θα έχει τη στήριξη του κόσμου της ΑΕΚ. Γράφει ο Σπύρος Νταγιάκος.
Στήριξη με πράξεις και όχι άλλα λόγια
Το ζητούμενο είναι να σταθεί στο πλευρό του και η διοίκηση της ομάδας, μένοντας μακριά από τις παλινωδίες και το θέατρο του παραλόγου που παίχτηκε τα τελευταία 24ωρα στα Σπάτα. Τα επικοινωνιακά παιχνίδια και τα ήξεις αφήξεις στο θέμα Χιμένεθ κούρασαν πολύ τους Ενωσίτες. Δεν είναι τυχαίο ότι η ομάδα είναι πρώτη στη βαθμολογία κι όμως το κλίμα έχει βαρύνει επικίνδυνα, σαν να είναι ήδη εκτός στόχων.
Οι ποδοσφαιριστές είναι καιρό απλήρωτοι και έχουν δοκιμάσει ήδη τις αντοχές τους. Κάνουν, και θα συνεχίσουν να κάνουν, υπομονή τουλάχιστον μέχρι το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Η χθεσινή δέσμευση για πληρωμές είναι ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Μόνο που αυτή τη φορά θα πρέπει να αποδειχτεί συνεπής ο πρόεδρος της ΠΑΕ σε αυτά που ανακοίνωσε.
Δεν σηκώνει άλλη αναβολή, και όλοι ελπίζουν να τα έχει μετρήσει σωστά. Στο βασικό ερώτημα, που δεν είναι άλλο από το τι μπορεί να κάνει φέτος η ΑΕΚ. η απάντηση θα έρθει μέσα από το αποτέλεσμα του αγώνα που ακολουθεί στο πρόγραμμα. Σε αυτό το ντέρμπι θα φανούν πολλά, πάρα πολλά.
Μέσα από την αντίδραση της ομάδας απέναντι στον Ολυμπιακό θα δοθεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα αν μπορεί εν τέλει να φανεί ανταγωνιστική η φετινή ομάδα. Φυσικά και δεν σημαίνει ότι μια νίκη θα την κάνει φαβορί για τον τίτλο. Θα συμβάλει όμως αποφασιστικά στην αλλαγή του κλίματος. Το αποτέλεσμα μπορεί να «ζεστάνει» ξανά τον κόσμο ή αντίθετα να τον διώξει ακόμη πιο μακριά.
Φυσικά και η παρουσία των Ενωσιτών στο ντέρμπι θα είναι καθοριστική. Και για αγωνιστικούς αλλά και για οικονομικούς λόγους. Μόνο που μέχρι να φτάσει η ΑΕΚ στο ματς του Σαββάτου πρέπει όλοι να δουλέψουν πολύ και να μιλάνε όσο το δυνατόν λιγότερο. Ηρεμία, ψυχραιμία και πολλή δουλειά έχει ανάγκη τώρα όσο ποτέ άλλοτε η Ενωση.
ΥΓ.: Ο Μανόλο ακόμη και στο αντίο του έδειξε πως δεν ξεχνά. Οι παίκτες θα απαντήσουν στον Ολυμπιακό;
Πηγή: Εξέδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: