Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

«Αυτοί έρχονταν από την παραλία με σαγιονάρες»

Στο πλευρό του Αλέξη Κούγια βρίσκεται ο πρώην προπονητής της Παναχαϊκής, Ηλίας Φυντάνης, ο οποίος μάλιστα τόνισε πως δεν χρειαζόταν να... δωροδοκήσουν τους παίκτες της Χερσονήσου για να νικήσουν, αφού αυτοί είχαν πάει στο γήπεδο με σαγιονάρες, κατευθείαν από την παραλία.
«Αυτοί έρχονταν από την παραλία με σαγιονάρες»
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΓΑΜΜΑ» μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η Παναχαϊκή όχι μόνο θα αθωωθεί αλλά και θα πρωταγωνιστήσει στη Football League. Το λέω και κρατήστε το. Τα ίδια έλεγαν αρχικά και για μένα και μετά αθωώθηκα πανηγυρικά. Οι μάσκες θα πέσουν και πάλι από αυτούς που στοχεύουν τον κ. Κούγια, που είναι μάρτυρας κατηγορίας στα στημένα. Τίποτε δεν μας χαρίστηκε και το πρωτάθλημα το πήραμε πανάξια, περνώντας από έδρες φωτιά (Αίγιο, Ρόδο, Κόρινθο, Ρουφ).

Σιγά μη χρειαζόταν να κάνουμε τέτοια πράγματα με τη Χερσόνησο, οι παίκτες της οποίας μισή ώρα πριν το ξεκίνημα του ματς εναντίον μας έρχονταν από την... παραλία με σαγιονάρες, αφού ήταν διαλυμένοι. Ισοπεδώσαμε αγωνιστικά και μόνο πανάξια, επαναλαμβάνω, τους πάντες, θα φοβόμαστε την Χερσόνησο, που ούτε τον εαυτό της δεν θα μπορούσε να νικήσει; Να είμαστε σοβαροί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: