Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Τέλος από την Εθνική Κύπρου ο Αγγελος Αναστασιάδης!

Λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία του Άγγελου Αναστασιάδη με την ΚΟΠ, καθώς κρίθηκε ότι ο κύκλος του έμπειρου τεχνικού στην Εθνική Κύπρου ολοκληρώθηκε, κυρίως μετά την απώλεια και της τελευταίας ελπίδας για διάκριση στην προκριματική φάση του Εuro 2012.
Τέλος από την Εθνική Κύπρου ο Αγγελος Αναστασιάδης!
Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΟΠ αναφέρει τα εξής:
Μετά από απογευματινή συνάντηση, αποφασίστηκε ο τερματισμός της συνεργασίας της ΚΟΠ με τον Άγγελο Αναστασιάδη.
Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (29/4), στην παρουσία του Προέδρου της ΚΟΠ κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, του 2ου Αναπληρωτή Προέδρου κ. Ανδρέα Σάντη, του 1ου Αντιπροέδρου κ. Χάρη Λοϊζίδη και του κ. Άγγελου Αναστασιάδη, συζητήθηκε η πορεία της Εθνικής μας στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012, καθώς και το μέλλον της ομάδας σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πλέον ελπίδες διάκρισης στη διοργάνωση.
Θέση των αξιωματούχων ΚΟΠ, την οποία έχουν εκφράσει στον κ. Άγγελο Αναστασιάδη, είναι ότι θα πρέπει να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος σε ένα νέο προπονητή να μελετήσει και να ετοιμάσει την ομάδα για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 και ως εκ τούτου, κρίθηκε ορθό να τερματιστεί η συνεργασία.
Η ΚΟΠ ευχαριστεί και δημόσια τον κ. Αναστασιάδη για το έργο που επιτέλεσε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και του εύχεται κάθε επιτυχία στην καριέρα του.
Το θέμα της διαδοχής του κ. Αναστασιάδη θα απασχολήσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ στην αμέσως επόμενη του συνεδρία.
Να υπενθυμίσουμε ότι οι επόμενες υποχρεώσεις της Εθνικής μας είναι προγραμματισμένες με φιλικό παιχνίδι στην Κύπρο με αντίπαλο την Μολδαβία στις 10 Αυγούστου.
**Η συνεργασία ΚΟΠ-Αναστασιάδη άρχισε το 2005 διαδεχόμενος τον Μότσα Βούκοτιτς.
Στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι αντιμετωπίσαμε (30 Μαρτίου) την Ελβετία στη Ζυρίχη, όπου ηττηθήκαμε με 1-0 στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2006.
Πηγή: shootandgoal.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: