Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Κούγιας: «Με διώκει ένας εισαγγελέας της πλάκας»!!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «FM100» κατήγγειλε τον εισαγγελέα που άσκησε διώξη εναντίον του. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Eνας εισαγγελέας της πλάκας, ο Ζηγογιάννης, άσκησε δίωξη εναντίον μου για δυσφήμηση του αθλήματος».

«Ο εισαγγελέας αυτός είναι στη Football League και ο πρόεδρος της, ο κ.Καλογιάννης, έχει γίνει έξαλλος μαζί του», αποκάλυψε ο κ.Κούγιας και συνέχισε:

«Ετοιμάζω χουνέρια στους αθλητικούς δικαστές και εισαγγελείς μετά τις 8 Μάϊου, όταν ανέβει η ομάδα μου κατηγορία.Το ποδόσφαιρο παίζεται από τους διορισμένους. Από τον κ.Παναρίτη που αθωωσε τον Μπέο για τα τρυπημένα τιμολόγια και υπήρξε αθλητικός δικαστής επί προεδρίας ΕΠΑΕ του συνηγόρου υπεράσπισης Θ.Κανελλόπουλου».

Όσον αφορά στις ασφαλιστικές ενημερότητες, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής επεσήμανε: «Οι προκάτοχοι μου στην ομάδα, Μακρής και Μουτζουρούλιας, ασφάλιζαν 3 από τους 25 ποδοσφαιριστές και έπαιρναν κανονικά την ασφαλιστική ενημερότητα.Κανείς στο ΙΚΑ δεν έψαχνε πως γίνεται μια ποδοσφαιρική ομάδα να έχει μόνο 3 παίκτες»! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: