Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Bundesliga: Νίκη και… ηδονή τίτλου για Ντόρτμουντ!!


Τους τρεις βαθμούς που θα την  φέρουν σε… εναγκαλισμό με το τίτλο της πρωταθλήτριας Γερμανίας, θα επιδιώξει η Μπορούσια Ντόρτμουντ, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Νυρεμβέργη.

Την ίδια στιγμή η άλλη διεκδικήτρια του πρωταθλήματος Μπάγερν Λεβερκούζεν φιλοξενείται από την 14η Κολωνία.  Στα… ισόγεια του πίνακα, η Βόλσφμπουργκ, επιχειρεί να μην έρθει τετ-α-τετ με μια «μαύρη» σελίδα στην ιστορία της , αποχαιρετώντας την πρώτη κατηγορία.

Στην αναμέτρηση με την Βρέντερ, θα επιδιώξει νίκη που θεωρητικά (αν ηττηθεί η Γκλάντμπαχ από το Αννόβερο) θα την φέρει σε απόσταση 6 βαθμών από την... διακεκαυμένη ζώνη.

Μπάγερν Μονάχου και Σάλκε «κονταροχτύπιονται» σε έναν αγώνα με διαφορετικές διακυβεύσεις για κάθε ομάδα.  Οι… ευρωπαίοι «μπλε» του Ραούλ θα επιδιώξουν τη νίκη για να πλησιάσουν στην πρώτη εξάδα, Από την πλευρά τους οι Βαυαροί πάνε ολοταχώς για την τρίτη θέση της βαθμολογίας, κυνηγώντας το Αννόβερο, που κατά πασά πιθανότητα θα επικρατήσει της ουραγού Γκλάντμπαχ. 

Bundesliga 32η αγωνιστική:
Παρασκευή:
Βέρντερ Βρέμης- Βόλφσμπουργκ  (21:30)
Καϊζερσλάουτερν- Σανκτ Πάουλι   ( 21:30)

Σαββάτο:

 Μπορούσια Ντόρτμουντ- Νυρεμβέργη         (16:30)
 Αμβούργο- Φράιμπουργκ                             (16:30)
 Μάιντζ -Άιντραχτ Φρανκφούρτης                (16:30)
 Χόφενχαϊμ- Στουτγκάρδη                            (16:30)
 Κολωνία Μπάγερν- Λεβερκούζεν                  (16:30)                                                                Αννόβερο-Γκλάντμπαχ                                    (16:30)
 Μπάγερν Μονάχου - Σάλκε                             (19:30)

Δεν υπάρχουν σχόλια: