Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Η έκθεση βιωσιμότητας της ΠΑΕ Ηρακλής

Αισιοδοξία υπάρχει στον Ηρακλή αναφορικά με το θέμα της αδειοδότησης, η έκθεση βιωσιμότητας είναι το κρυφό χαρτί της ΠΑΕ και αποκαλύπτεται σήμερα το περιεχόμενο της.


ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ :
·    Πρόκειται για "Πραγματογνωμοσύνη Βιωσιμότητας και Διαχειριστικής Επάρκειας των ετών 2008-2012"
·    Σκοπός της είναι, εξετάζοντας την ιστορικότητα της διαχείρισης της Π.Α.Ε. τα τελευταία τρία χρόνια να καταστήσει εφικτή, αφενός την αξιολόγηση του υφιστάμενου Διοιητικού σχήματος, και αφετέρου του "Στατηγικού Πλάνου Διαχείρισης 2011/2012" το οποίο εκπόνησε η Διοίκηση και υπό αυτό το πρίσμα αυτό τις προοπτικές βιωσιμότητας της Π.Α.Ε.
·    Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου παράγεται τέτοια Έκθεση και οι συντάκτες της θεωρούν, ότι τα πορίσματά της, τα οποία προκύπτουν από πρωτότυπα και απόλυτα εξειδικευμένα μαθηματικά μοντέλα, είναι τεκμηριωμένα σε βαθμό που να μη μπορεί να αμφισβητηθούν από τον οποιοδήποτε.
·    Το τελικό πόρισμα της Έκθεσης αξιολογεί θετικά το υφιστάμενο μοντέλο Διοίκησης και κατ΄επέκταση τη μελλοντική βιωσιμότητα της Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ :
·    H Διοίκηση ανέθεσε τη σχετική μελέτη στη διεθνή εταιρία συμβούλων Emerging Markets Experts Ltd., η οποία έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν, για λογαριασμό διεθνών πελατών της, με το χώρο του ποδοσφαίρου και έχει αναπτύξει συγκεκριμένο μοντέλο αξιολόγησης ποδοσφαιρικών ανωνύμων εταιριών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: