Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

«Βλέπει» τελικό ο Χάβι Γκαρσία!!

Συγκρατημένα αισιόδοξος για την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ εμφανίστηκε ο μέσος της Μπενφίκα, Χάβι Γκαρσία.

Οι «αετοί» επικράτησαν 2-1 της Μπράγκα στο «Ντα Λουζ» στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό κι απέκτησαν προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού αγώνα, με τον Γκαρσία να εκφράζει την πεποίθηση ότι η ομάδα του θα καταφέρει να πετύχει τον πολυπόθητο στόχο της.

«Έχουν το αβαντάζ του εκτός έδρας γκολ, επομένως το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Ωστόσο, η νίκη είναι το σημαντικότερο όλων, καθώς θα μπορούσαμε να είχαμε έρθει ισόπαλοι. Πάντα είναι σημαντικό να κερδίζεις, από τη στιγμή που αγωνιστήκαμε στην έδρα μας», δήλωσε ο Ισπανός μέσος στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ.

«Μετά το γκολ της Μπράγκα, επανήλθαμε και αποδείξαμε ότι πιστεύουμε πως μπορούμε να φτάσουμε στον τελικό. Είμαστε πολύ πιο ώριμοι σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε την πίεση», πρόσθεσε ο Γκαρσία.

Ο μέσος της Μπενφίκα παραδέχτηκε ότι η ομάδα του αντιμετώπισε δυσκολίες στο να κάμψει την αντίσταση της Μπράγκα στις πρόσφατες εκτός έδρας αναμετρήσεις της, όμως ξεκαθάρισε ότι το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδα θα είναι εντελώς διαφορετικό.

«Δεν έχουμε κερδίσει την Μπράγκα τις τελευταίες φορές, όμως αυτό θα είναι διαφορετικό. Σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση, έχοντας κερδίσει στο ‘σπίτι’ μας, ξέρουμε πώς να αγωνιστούμε στον επαναληπτικό εκτός έδρας αγώνα», κατέληξε ο Γκαρσία.
Η ρεβάνς των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στις 5 Μαΐου στο γήπεδο «ΑΧΑ Στάδιο».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: