Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Έτοιμος για το πρώτο βήμα

Πανέτοιμος είναι ο Άρης για την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Europa League (19:00). Οι «κίτρινοι» θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να παλέψουν για την πρόκριση απέναντι στους «πολίτες» μέσα στην Αγγλία. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος θα έχει στην συγκεκριμένη αναμέτρηση στη διάθεσή του τον Μιχάλη Σηφάκη, ο οποίος επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς.
Οι «κίτρινοι» θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο του «Κλεάνθης Βικελίδης» στις εντός έδρας αναμετρήσεις, ενώ θέλουν να δώσουν συνέχεια στην εκπληκτική εφετινή τους ευρωπαϊκή πορεία. Ο Άρης μετράει 12 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες σε 24 ευρωπαϊκές αναμετρήσεις εντός έδρας. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης είναι και το ότι ο Νέρι Καστίγιο θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι, της οποίας φόρεσε τη φανέλα, χωρίς όμως να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας.
Ο Άρης αναμένεται να παραταχθεί με 4-2-3-1 στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και με τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια. Οι Γκιάρο και Λαζαρίδης θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ στα άκρα θα βρεθούν οι Βανγκέλι και Μίσελ. Οι Φατί και Πρίττας θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, με τους Νέτο, Τόχα και ο Κόκε να αποτελούν την μεσοεπιθετική τριάδα, πίσω από τον Μπομπαντίγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: