Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Μαντσίνι: Παίξαμε σε μία φανταστική ατμόσφαιρα.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν κατάφερε να σκοράρει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι –στη συνέντευξη Τύπου- έδειξε την πικρία του για αυτό. Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, μάλιστα, υποστήριξε ότι εάν είχαν πετύχει έστω κι ένα γκολ οι παίκτες του θα είχε αναγκαστεί ο Άρης να αλλάξει τακτική…

«Σίγουρα θα ήταν καλύτερα αν μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ, ενώ θα ήταν αλλιώς αν είχαμε σκοράρει γιατί ο Άρης θα έπαιζε διαφορετικά. Όλα είναι ανοιχτά, σίγουρα δεν είναι το καλύτερο αποτέλεσμα το 0-0 όσο το 1-1 όμως έχουμε την ευκαιρία μας γιατί παίζουμε στην έδρα μας», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός ο οποίος συνέχισε:

«Ο λόγος που δεν παίξαμε από τα πλάγια κυρίως ήταν ο Σον Ράιτ Φίλιπς δεν ήταν σε καλή μέρα και έκανε μόνο μία σέντρα για το κεφάλι του Τζέκο». Στο σημείο αυτό ο Ιταλός αναφέρθηκε στις πρώτες εμφανίσεις του Τζέκο στην ομάδα. «Μπορεί να γίνει καλύτερος. Τα πράγματα είναι περίεργα παίρνεις ένα παίκτη τον Ιανουάριο και χρειάζεται να προσαρμοστεί στην ομάδα», τόνισε.

Ο Μαντσίνι αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι οπαδοί του Άρη:

«Παίξαμε σε μία φανταστική ατμόσφαιρα. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα ενώ ο Άρης προσπάθησε μόνο να κρατήσει τα μετόπισθεν. Δεν είναι δυνατό να σκοράρεις σε κάθε παιχνίδι όταν είσαι στενά μαρκαρισμένος», τόνισε και κατέληξε σχολιάζοντας το αήττητο σερί που έχει ο Άρης στην έδρα του:

«Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε. Ότι ο Άρης είναι τόσα χρόνια αήττητος στο γήπεδο του υπάρχουν αιτίες μιας και παίζουν καλή άμυνα στην έδρα τους, ενώ υπάρχει και η βοήθεια του κόσμου που τους κρατάει αυτή την παράδοση»

Δεν υπάρχουν σχόλια: