Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Ντελ Πιέρο: «Απλά ένα παιχνίδι κόντρα στην Ίντερ»

Τίποτα παραπάνω από τους τρεις βαθμούς δεν πρέπει να κρατήσει η Γιουβέντους από το ντέρμπι κόντρα στην Ίντερ, σύμφωνα με τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Ο Ιταλός φορ τόνισε πως η «γηραιά κυρία» βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία, κάτι που πρέπει να διατηρήσει και ενόψει της συνέχειας του ιταλικού πρωταθλήματος, ώστε να βρεθεί όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την κυριακάτικη νίκη μας, που έδωσε συνέχεια στην καλή φόρμα μας και την επιτυχία επί της Κάλιαρι» υποστήριξε ο 36χρονος επιθετικός στην “Corriere dello Sport”, για να τονίσει στη συνέχεια: «Νομίζω ότι μετά το παιχνίδι με την Παλέρμο πήραμε τα πάνω μας, ύστερα από μια ήττα που δεν αξίζαμε. Μας βοήθησε να κάνουμε μια νέα αρχή και να φτάσουμε στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα με την Ίντερ».

Ενόψει της συνέχειας, ο καπιτάνο των Τορινέζων ανέφερε: «Δεν πρέπει να μείνουμε στη νίκη επί της Ίντερ. Ήταν απλά ένα παιχνίδι και ο δρόμος μπροστά μας είναι ακόμα μακρύς. Τώρα πρέπει να διατηρηθούμε σε αυτό το αγωνιστικό επίπεδο και να αναρριχηθούμε στη βαθμολογία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: