Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Ρέντναπ: «Μην φάμε γκολ με το τσουβάλι»

Κάθε άλλο παρά αμυντικά σκέφτεται να παρατάξει την Τότεναμ ο Χάρι Ρέντναπ, στον αποψινό αγώνα της κόντρα στη Μίλαν στην Ιταλία, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League. Τα «σπιρούνια» είχαν αγωνιστεί και στη φάση των ομίλων στο ίδιο γήπεδο, κόντρα στην Ίντερ, από την οποία είχαν ηττηθεί 4-3.

«Μπορούμε να σκοράρουμε στο Μιλάνο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θέλουμε να φάμε γκολ με το τσουβάλι. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε κόντρα στην Ίντερ. Δεν γίνεται να ξεκινήσουμε και πάλι τόσο άσχημα» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα ο Άγγλος προπονητής

Ερωτηθείς για το πώς θα παρατάξει την ομάδα του, αποκρίθηκε: «Το επιθετικό ποδόσφαιρο είναι αυτό που μας έφερε μέχρι εδώ. Αυτός ήταν ο τρόπος που αγωνιζόμασταν όλη τη χρονιά κι έτσι θα συνεχίσουμε και τώρα. Φυσικά δεν είναι δυνατόν να μπούμε στο γήπεδο και να πάμε όλοι στην επίθεση, αυτό που εννοώ είναι ότι η ομάδα μου δεν θα κλειστεί στην περιοχή της για να κλέψει το αποτέλεσμα. Άλλωστε τόσο ο Φαν ντερ Φάαρτ, όσο και οι Κράνιτσαρ και Λένον είναι επιθετικογενείς μέσοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: