Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

«Δεν θα δημιουργήσω πρόβλημα στην ΑΕΚ»!!

«Δεν θα δημιουργήσω πρόβλημα στην ΑΕΚ»!

Ένα ακόμα δείγμα της υποδειγματική στάσης των παικτών της ΑΕΚ απέναντι στον σύλλογο έδωσε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Ο γκολκίπερ της «Ένωσης» τόνισε πως όλοι στ’ αποδυτήρια έχουν επίγνωση της κατάστασης και θα περιμένουν μέχρι τις εκλογές να ξεκαθαρίσει.

Σε κάθε περίπτωση πάντως τόνισε πως δεν θα δεχόταν ποτέ να δημιουργήσει πρόβλημα στην ΑΕΚ και ξεκαθάρισε πως κλείνει τ’ αυτιά του -τόσο στα σενάρια για Δ’ Εθνική, όσο και σε αυτά που θέλουν τον ίδιο στο στόχαστρο άλλων ομάδων.


Αναλυτικά όσα είπε ο Κωνσταντόπουλος σε συνέντευξή του στο «Focus TV»

Για την κατάσταση στην ΑΕΚ:«Η ΑΕΚ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Υπάρχουν προβλήματα και όλοι το ξέρουμε, όχι μόνο σε εμάς αλλά και σε άλλες μεγάλες ομάδες. Αυτό είναι αποτέλεσμα των όσων περνά η χώρα. Έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την νέα χρονιά. Και για την καλοκαιρινή προετοιμασία και για τα φιλικά. Όλο αυτό μου δείχνει ότι δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα να πέσει η ΑΕΚ στην Δ' Εθνική. Θα είναι κρίμα και δεν νομίζω ότι θα συμβεί».

Για την ενημέρωση που έχουν από την διοίκηση της ΑΕΚ: «Η ενημέρωση είναι ότι μέχρι το τέλος του μηνός θα έχουμε κάποια νέα. Περιμένουμε τις εκλογές που θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στα διοικητικά της ομάδας. Υπάρχουν απ’ ό,τι ξέρω, εκκρεμότητες με το Δημόσιο. Μετά τις εκλογές ελπίζω να φτιάξουν τα πράγματα».

Για το αν πέσει η ΑΕΚ στην Δ’ εθνική και τις σκέψεις του: «Δεν θέλω να φτάσω στο να σκέφτομαι τι θα γίνει αν δεν υπάρχουν θετικά νέα. Θέλω να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο. Αν φτάσουμε εκεί όμως, ο κάθε ποδοσφαιριστής θα κοιτάξει την καριέρα του και τις επιλογές. Νομίζω όμως δεν θα φτάσουμε εκεί».

Για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων για εκείνον: «Δεν το χειρίζομαι εγώ. Σε μια μεταγραφική περίοδο υπάρχουν φήμες και συζητήσεις. Εγώ έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Όποια ομάδα έχει ενδιαφέρον για μένα, να μιλήσει με την ΑΕΚ. Είναι θέμα της ομάδας αυτό».

Για το αν χρειαστεί να πωληθεί για το καλό της ΑΕΚ: «Δεν έχεις πολλές επιλογές, αν θέλει να σε πουλήσει η ομάδα. Αρχίζουν μετά άλλες συζητήσεις, πρέπει να είσαι και εσύ ευχαριστημένος. Κανείς από τους παίκτες που ήρθαν πέρυσι στην ΑΕΚ δεν ήρθε χωρίς να ξέρει την κατάσταση που επικρατεί. Ξέραμε ότι υπάρχουν δυσκολίες στην ΑΕΚ.

Ξέραμε ότι δεν είναι 100% όλα καλά. Δεν θέλω να είμαι από τους παίκτες, αυτός που θα δημιουργήσει πρόβλημα. Νομίζω στο τέλος θα πάνε όλα καλά. Κλείνω τα αυτιά στις φήμες που λένε για μένα, είμαι πάνω απ’ όλα παίκτης της ΑΕΚ»
.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: