Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

«Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε»

«Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε»
Τα πράγματα είναι απλά. Αν η Εθνική θέλει να προκριθεί στα προημιτελικά του Euro 2012 οφείλει να κάνει ένα καλό παιχνίδι και να πάρει μια μεγάλη νίκη. Αυτό πρέπει να το κάνει κόντρα στην Ρωσία. Ο Κώστας Κατσουράνης το γνωρίζει καλά αυτό και παροτρύνει τους συμπαίκτες του να τα δώσουν όλα για να πάρουν το θεμιτό αποτέλεσμα. Επίσης, ο διεθνής χαφ του Παναθηναϊκού τόνισε ότι η τύχη χρωστάει στη «γαλανόλευκη» για όσα συνέβησαν στα δύο πρώτα παιχνίδια με Πολωνία και Τσεχία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Κατσουράνης στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA

Για τις πιθανότητες πρόκρισης της Εθνικής Ελλάδας

«Μία ομάδα για να καταφέρει να προκριθεί στη νοκ άουτ φάση ενός τουρνουά σαν κι αυτό, χρειάζεται να κερδίσει τουλάχιστον ένα δύσκολο ματς. Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Χωρίς αμφιβολία, δεν ήμασταν καθόλου τυχεροί, ειδικά στον αγώνα με την Τσεχία. Γενικά μας έλειψε στα δυο ματς μας εδώ στην Πολωνία, η καλή τύχη. Για αυτό τον λόγο σκεφτόμαστε θετικά για τον τρίτο αγώνα. Μας χρωστάει η τύχη».

Για τα γκολ που δέχεται η «γαλανόλευκη» στα πρώτα ημίχρονα των αγώνων της

«Πάντα είναι αποθαρρυντικό, όταν ο αντίπαλός σου σκοράρει, ειδικά στο ξεκίνημα ενός παιχνιδιού. Ωστόσο αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Σε καθένα από τους δύο προηγούμενους αγώνες παλέψαμε σκληρά για να επιστρέψουμε, στο πρώτο μάλιστα τα καταφέραμε. Όχι, όμως, και στο δεύτερο».

Για το πλάνο

«Θα προσπαθήσουμε να διασφαλίσουμε ότι είμαστε συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα και να προσέξουμε την άμυνά μας. Αν μείνουμε συγκεντρωμένοι, αν καταφέρουμε να κρατήσουμε το ματς στο 0-0, οι ευκαιρίες θα έρθουν και για εμάς και θα μπορέσουμε να κερδίσουμε. Δεν υπάρχει τίποτα που να μας φοβίζει».

Για την κρίση στην Ελλάδα και την προσπάθεια των παικτών του Σάντος

«Σε κάθε περίπτωση, είτε με την κρίση, είτε χωρίς, θα κάνουμε ότι καλύτερο για να κάνουμε την Ελλάδα χαρούμενη. Όμως τώρα η κατάσταση είναι πραγματικά δύσκολη και θέλουμε να τους δώσουμε ένα λόγο για να χαμογελάσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: