Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Σε ρόλο «πυροσβέστη» ο Κορωνάκης!!

Σε ρόλο «πυροσβέστη» ο Κορωνάκης!

Να ρίξει τους… τόνους στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον πρόεδρο της ΕΠΣΗ, Νίκο Τζώρτζωγλου, και τον παλιό παράγοντα του ΟΦΗ, Κώστα Ρεπανάκη, επιχειρεί μέσω ανακοίνωσής του ο Σήφης Κορωνάκης. Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, προσπαθεί να… προστατέψει από τα «εμφύλια» πυρά την ομάδα του Ηρακλείου και να σταματήσει η κόντρα μεταξύ των δύο ανδρών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σήφη Κορωνάκη στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Στην επιστολή που έστειλε ο κ. Νίκος Τζώρτζογλου κατά του κ. Κώστα Ρεπανάκη έχω να επισημάνω:

Φίλε Νίκο Τζώρτζογλου ο κ. Κώστας Ρεπανάκης στη συνάντηση που έγινε στις 13-6-2012 στην αίθουσα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, όπου ήσουν παρόν πράγματι έκανε αναφορά για γηρολόγους παράγοντες, όμως ποτέ δεν ανέφερε το όνομα σου και ποτέ δεν απευθύνθηκε προσωπικά σε σένα.

Φίλε Νίκο Τζώρτζογλου αναγνωρίζετε από τους φίλους του ΟΦΗ η προσπάθεια που έχεις κάνεις προσωπικά για να βοηθήσεις την ομάδας μας τα τελευταία χρόνια.

Αναγνωρίζεται από τους φίλους του ΟΦΗ η προσπάθεια που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια σε θεσμικό επίπεδο από την διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου να βοηθήσει την ομάδα μας.

Όμως η αναφορά σου φίλε Νίκο Τζώρτζογλου για μεγάλους παράγοντες που έκαναν μικρές τις ομάδες έχω να επισημάνω ότι ο κ. Κ. Ρεπανάκης είναι μεταξύ αυτών που έφεραν την οικογένεια Βαρδινογιάννη στον ΟΦΗ και για περισσότερο από μια 20ετία έκαναν την ομάδα μας από τις κορυφαίες εντός και εκτός Ελλάδας. Δυστυχώς μόλις έφυγε ο μεγάλος αυτός παράγοντας από τον ΟΦΗ, χάνοντας προσωπικά την περιουσία του, άρχισε η αρνητική πορεία της ομάδας μας.

Θα ήταν τυχερός ο ΟΦΗ να είχε παράγοντες όπως τους κ.κ. Νίκο Δουλουφάκη, Κώστα Ρεπανάκη, Κώστα Καζανάκη, Γιάννη Αρώνη, Γιάννη Παπαματθαιάκη, Παντελή Μυριοκεφαλιτάκη, Αντώνη Τσελεπάκη, Δημήτρη Βεργάκη, τους αείμνηστους Αριστείδη Σφακιανάκη, Λευτέρη Λυγερό, και πολλούς άλλους και δεν θα είχε φθάσει η ομάδα μας στη τωρινή δύσκολη κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: