Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

«Ανάσα» για τη Σαν Μαρτίν!!

Σπουδαία νίκη με 2-1 πέτυχε η Σαν Μαρτίν Ντε Σαν Χουάν επί της Νιούελς Ολντ Μπόις και ξέφυγε από τη «ζώνη» του υποβιβασμού.
Επικράτησε σε ένα από σημαντικότερα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής της Clausura η Σαν Μαρτίν. Άλλωστε οι ίδιοι βρέθηκαν εκτός της «καταδικαστικής» τετράδας της τριετής κατάταξης με τη νίκη τους, ενώ οι Ολντ Μπόις απώλεσαν ευκαιρία να βρεθούν στην κορυφή της Clausura.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά και άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Ντιέγκο Γκαρσία στο δεύτερο λεπτό! Ο έτερος επιθετικός του συλλόγου του Σαν Χουάν, Γκαστόν Καπράρι, διαμόρφωσε το 2-0 στο 27ο λεπτό. Η Νιούελς μείωσε σε 2-1 με γκολ του Πάμπλο Πέρεζ στο 31ο λεπτό, αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει σε 2-2, παρά την αγωνιστική της κυριαρχία. Μάλιστα στο 81ο λεπτό ο αμυντικός Λέονελ Βαγκιόνι συμπλήρωσε κίτρινες και αποβλήθηκε, οπότε μειώθηκαν ακόμα περισσότερο οι ελπίδες των Ολντ Μπόις.
Εν τέλει έμειναν στους 31 βαθμούς, δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο Μπόκα Τζούνιορς, η οποία δεν έχει δώσει το δικό της ματς στη 18η αγωνιστική. Από την πλευρά της, η Σαν Μαρτίν συμπλήρωσε 22 βαθμούς στην Clausura και έριξε την Τίγκρε στη 17η θέση της τριετής κατάταξης του αργεντίνικου πρωταθλήματος.
Σαν Μαρτίν Ντε Σαν Χουάν: Κόρτι, Γκραμπίνσκι, Άλβαρεζ, Μας, Μάτια, Μπούστος, Καρούσκα (77’ Κανούτο), Μπογάδο (65’ Αφρακίνο), Πότζι (84’ Βάγκνερ), Καπράρι, Γκαρσία.
Νιούελς Ολντ Μπόις: Περάτα, Πεγεράνο, Λόπεζ, Βανγκιόνι, Βεργκίνι, Μπερνάρντι, Πέρεζ, Βιγάλμπα (59’ Τόνσο), Φιγκερόα (77’ Σπερντούτι), Ουρούτι (67’ Ακουίνο), Μουνιόζ.





πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: