Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Μας έστειλε στο Μαυροβούνιο η Ιταλία!!

Η Εθνική ανδρών ηττήθηκε με 10-7 από την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία και κατέλαβε την 3η θέση στον Α' όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Με το Μαυροβούνιο για μια θέση στους "4".
Μας έστειλε στο Μαυροβούνιο η Ιταλία
Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα, καθώς προηγήθηκε με 2-0, με δύο πανομοιότυπα γκολ του Γιώργου Ντόσκα. Ωστόσο, οι Ιταλοί απάντησαν άμεσα, αλλά ένα γκολ του Θεοδωρόπουλου έδωσε στους διεθνείς μας το προβάδισμα με 3-2 με τη λήξη του 1ου οκταλέπτου.
Το 2ο οκτάλεπτο ήταν καταστροφικό για την ομάδα του Ντράγκαν Άντριτς, καθώς οι Ιταλοί βρήκαν ρυθμό και με επιμέρους σκορ 5-1, βρέθηκαν στο +3 (7-4). Παράλληλα, οι Έλληνες παίκτες είχαν πρόβλημα στην επίθεση, αφού ακόμα και με παίκτη παραπάνω δεν μπορούσαν να σκοράρουν.
Στο 3ο οκτάλεπτο η άμυνα της ελληνικής ομάδας βελτιώθηκε, αλλά παρά τα δύο γρήγορα γκολ από Ντόσκα και Μιράλη, δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο ακόμα ώστε να μειώσει κι άλλο τη διαφορά, με συνέπεια να "κλείσει" η περίοδος στο -2 (8-6).
Το 4ο οκτάλεπτο δεν αρκούσε στην Εθνική να... γυρίσει το ματς, αφού αμφότερες οι ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ και με άλλο ένα στην τελευταία επίθεση, οι Ιταλοί πήραν τη νίκη με 10-7. Εκτός από την ήττα, η ελληνική ομάδα είχε μία ακόμα σημαντική απώλεια, αφού ο Ντράγκαν Άντριτς αποβλήθηκε από τον πάγκο του για διαμαρτυρία στο 4ο οκτάλεπτο, το οποίο σημαίνει ότι θα χάσει τον προημιτελικό.
Αντίπαλος της ελληνικής ομάδας για μια θέση στα ημιτελικά θα είναι το Μαυροβούνιο, που κατέλαβε τη 2η θέση στο Β' όμιλο. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη (25/01, 21:00). Στον άλλο προημιτελικό (19:00) θα αναμετρηθούν η Ιταλία με τη Γερμανία, που κατάφερε να αφήσει εκτός εξάδας την Κροατία.
Τα οκτάλεπτα: 2-3, 5-1, 1-2, 1-1
Τα γκολ:
ΙΤΑΛΙΑ (Καμπάνια): Φιλιόλι 2, Τζορτζέτι 2, Φιορεντίνι 1, Γκάλο 1, Φελούγκο 1, Λαπένα 1, Αϊκάρντι 1, Πρεσιούτι 1
ΕΛΛΑΔΑ (Άντριτς): Ντόσκας 3, Μιράλης 3, Θεοδωρόπουλος 1
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: