Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Θέλουν Γκαγκάτση αντί Πιλάβιου;

Έχουν ήδη ξεκινήσει οι ζυμώσεις για την αντικατάσταση του Σοφοκλή Πιλάβιου στην ΕΠΟ. Μπορεί οι εκλογές να είναι τον Οκτώβριο, αλλά ήδη άρχισαν οι συναντήσεις των Ενώσεων.


Θέλουν Γκαγκάτση αντί Πιλάβιου;
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "ΦΩΣ", έχουν αρχίσει οι διεργασίες για την αντικατάσταση του Σοφοκλή Πιλάβιου στην ΕΠΟ, εννιά ολόκληρους μήνες πριν τις εκλογές.
Ξεκάθαρος αντικαταστάτης δεν υπάρχει, ωστόσο είναι κοινό μυστικό ότι ο Βασίλης Γκαγκάτσης αποτελεί φαβορί για την θέση του στην προεδρία.
Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, η ΕΠΣ Καρδίτσας πραγματοποίησε το Σάββατο συνεστίαση, η οποία εκελίχθηκε σε συνάντηση για την αλλαγή ηγεσίας – και όχι μόνο – στην ομοσπονδία.
Στην άτυπη συνάντηση για την επόμενη μέρα της ΕΠΟ συμμετείχαν 16 ΕΠΣ, χωρίς σε αυτές να υπολογίζονται κάποιες Ενώσεις παραδοσιακά "απέναντι" στον Πιλάβιο (όπως η ΕΠΣ Ηρακλείου του Τζώρτζογλου), οι οποίες εκπροσωπήθηκαν όλες από τους προέδρους τους.
Παρών ήταν επίσης τόσο ο Βασίλης Γκαγκάτσης, όσο και ο Γιάννης Μώραλης, αλλά και οι Στέλιος Σφακιανάκης, Γιάννης Οικονομίδης και Χρήστος Σάββας.
Ανάμεσα σε αυτά που ακούστηκαν από ανθρώπους που πήραν ανοιχτά θέση στο ζήτημα της προεδρίας του Σοφοκλή Πιλάβιου, μεταξύ άλλων ειπώθηκε:
"Δεν πάει άλλο... Δεν υπάρχει τίποτα. Πάμε από το κακό στο χειρότερο. Δεν έχει μείνει όρθιο τίποτα. Ο κόσμος ακούει ΕΠΟ και γελάει. Η κατάσταση είναι πια τραγική...".
Οι συμμετέχοντες τόνισαν μεταξύ άλλων ότι οι συναντήσεις θα συνεχιστούν, ενώ πρόσθεσαν ότι οι δυσαρεστημένες ΕΠΣ είναι πολύ περισσότερες από αυτές που έδωσαν το παρόν στην Καρδίτσα και σταδιακά θα οργανωθούν και αυτές, καθώς έχει ξεκινήσει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των Ενώσεων για το συγκεκριμένο θέμα
Όπως γίνεται αντιληπτό, έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πως θα αντιδράσει στα παραπάνω ο Σοφοκλής Πιλάβιος, αλλά και η νέα απάντηση που θα πάρει. Το σίγουρο είναι ότι θα παιχτούν ακόμη πολλά επεισόδια μέχρι την εκλογή νέου προέδρου..

Δεν υπάρχουν σχόλια: