Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Ραντεβού με την ...αξιοπρέπεια!!

Από τη μια οι... "εθελόντριες Ελληνίδες" που κρατούν ψηλά την αξιοπρέπειά μας στο Αϊντχόφεν. Από την άλλη όλος αυτός ο συρφετός υπό την επιγραφή "ελληνικό πρωτάθλημα". Γράφει ο Στράτος Σεφτελής.
Ραντεβού με την ...αξιοπρέπεια
Από τη μια, ο αγώνας για αξιοπρέπεια για την Ελλάδα και τους βασανισμένους από την υποβάθμιση της νοημοσύνης τους Ελληνες. Από την άλλη, ένας «σκυλοκαβγάς» μέχρι εσχάτων, για τα αργύρια από τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ!
Από τη μια, η Ελλάδα που... «επιμένει να αντιστέκεται»! Από την άλλη, η πλήρης απαξίωση... Από τη μια, τα ανοιχτά μυαλά. Από την άλλη η στενοκεφαλιά. Από τη μια η χειροπιαστή απόδειξη των τεραστίων δυνατοτήτων αυτής της χώρας και των κατοίκων της. Από την άλλη η τρανταχτή ερμηνεία των πραγματικών αιτίων που μας έφεραν σ' αυτό το κατάντημα και τα οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι οικονομικά.
Από τη μια η Γερόλυμου, η Αντωνάκου, η Ρουμπέση, η Κούβδου, η Λιόση, η Τσουκαλά, η Μελιδώνη, η Ψούνη, η Μανιωλιουδάκη. Και από την άλλη ο Τσάκας, ο Σάββας, ο Κωνσταντινέας, ο Τροχανάς. Από τη μια η κορυφαία στον πλανήτη Ασημάκη. Και από την άλλη να ψάχνεις με το τουφέκι να βρεις Ελληνόπουλο στις ελληνικές ποδοσφαιρικές ομάδες.
Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να επιλέξει πλέον ο Ελληνας ανάμεσα στη μία και στην άλλη εκδοχή;... Ως πότε θα αφήνουμε τους νέους έρμαια σε ραντεβού με την υποβάθμιση της κουλτούρας τους, έως να ανέλθουν τις βαθμίδες της θλιβερής ιεραρχίας και να μπουν σε... ραντεβού θανάτου;
Πηγή: Εθνοσπόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: