Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Ακόμη δεν πλήρωσε ο Παντελή


Ο Ανδρέας Παντελή Σε οριακό σημείο έχει φτάσει η κατάσταση στον Ηρακλή. Όλα φαίνεται να κρέμονται από μια κλωστή και δεν αποκλείεται, αν τελικά κοπεί, να υπάρξουν δραματικές εξελίξεις. Να σημειωθεί ότι, ούτε και την Μεγάλη Τετάρτη πληρώθηκε κάποιος στον Ηρακλή. Ο Ανδρέας Παντελή υποσχέθηκε ότι θα πληρωθούν οι ποδοσφαριστές, αλλά, ακόμη περιμένουν.

Οι ποδοσφαιριστές περιμένουν και την Μεγάλη Πέμπτη και αν κάτι δεν πάει καλά, όπως συνέβη πολλές φορές, θα πάρουν τα μέτρα τους. Από βδομάδα θα κινηθούν ανάλογα. Ο Παντελή πάντως επιμένει ότι θα πληρώσει και θα καλύψει διάφορες ακόμη υποχρεώσεις της ΠΑΕ Ηρακλής, τη στιγμή που ο Αντώνης Ρέμος δείχνει να είναι πιο απόμακρος από κάθε άλλη στιγμή. Έχει απομακρυνθεί από την ΠΑΕ Ηρακλής και δεν συνεισφέρει στο να πληρωθούν ακόμη και βασικές ανάγκες της εταιρίας.

Στο μεταξύ, οι προπονήσεις δε ολοκληρώθηκαν την Μεγάλη Τετάρτη και το ραντεβού για όλους για την επόμενη Δευτέρα. Υπό το βλέμμα του Παντελή, σε ένα χαλαρό διπλό, το τελικό σκορ ήταν 4-4 και οι κυανόλευκοι ελπίζουν ότι αύριο θα δουν. φως στους λογαριασμούς τους. Τέλος, με 9-8 επικράτησε το τεχνικό τιμ του Ηρακλή σε φιλική αναμέτρηση με τους ρεπόρτερ που καλύπτουν τον ποδοσφαιρικό

Δεν υπάρχουν σχόλια: