Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Τρέξιμο»…πριν τις διακοπές

«Τρέξιμο»…πριν τις διακοπές

Μπορεί το μυαλό τους να βρίσκονται οι διακοπές του Πάσχα, ωστόσο οι παίκτες του Άρη θα περάσουν ακόμη μια δύσκολη μέρα στο γήπεδο. Ο Κούπερ πριν φύγει στην Αθήνα All star game έδωσε εντολές στους συνεργάτες του, μεταξύ των οποίων ήταν το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.

Οι παίκτες του Άρη δεν θα πάρουν τόσο εύκολα τα «αδειόχαρτα» για τις γιορτές του Πάσχα. Πρώτα θα πρέπει να «χύσουν» κάποια κιλά ιδρώτα, παρόλο που δεν υπάρχει αγωνιστική «δράση». Σήμερα έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου, υπό της οδηγίες του Χοσέ Φανταγκούσι και του Άνχελ Πουέμπλα, μιας και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα βρίσκεται στην Αθήνα για το ALL STAR GAME, όπως και οι Σηφάκης, Κάλβο, Νέτο, Τζόνσον και Κάμπορα. Ο βοηθός του Αργεντινού τεχνικού και ο γυμναστής της ομάδας θα δουλέψουν στο τομέα της φυσικής κατάστασης, μιας και θα ακολουθήσει αγωνιστική απραξία λόγο της άδειας. Στο μεταξύ χθες το πρωί παίκτες και τεχνική ηγεσία πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στο Ρύσιο, μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει αποκατάσταση για αυτούς που αγωνίστηκαν και κανονικά προπόνηση για τους υπόλοιπους.

Ατομικό ο «Κούλου»

Ο μοναδικός παίκτης του Άρη που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού είναι ο Θέμης Κουλουχέρης. Ο έμπειρος τεχνικός, που ταλαιπωρείται από διάταση στον δεξιό δικέφαλο, ξεκίνησε από χθες τις φυσικοθεραπείες και σύμφωνα με τον ιατρικό τιμ θα είναι σε θέση να επιστρέψει στις προπονήσεις την ερχόμενη εβδομάδα.

Τετραήμερο…

Μετά το τέλος της σημερινής μεσημεριανής προπόνησης, Φανταγκούσι και Πουέμπλα θα ανακοινώσουν στους παίκτες τις ημέρες που οι πόρτες του Ρυσίου θα παραμείνουν κλειστές. Κατά τα φαινόμενα, οι «κίτρινοι» θα πάρουν τετραήμερη άδεια, χρόνος αρκετός για να ξεκουραστούν και να πάρουν τις απαραίτητες «ανάσες». Αλώστε όπως είχε τονίσει ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Λεβαδειακό το «ντεπόζιτο είναι άδειο…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: