Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Προβληματισμένος με την χαλαρότητα ο Σάντος

http://www.contra.gr/images/m/santos_m.jpg«Δεν μπορούμε να δεχόμαστε γκολ έτσι όπως τα δεχτήκαμε. Δεν ξέρω ίσως κάποιοι παίκτες αυτό τον καιρό σκέπτονται κάποια άλλα πράγματα» δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τη Λάρισα.

Τι εννοούσε; Ό,τι οι παίκτες επαναπαύτηκαν στις δάφνες της καλής πορείας φέτος και χαλάρωσαν, ιδίως στο παιχνίδι στο Αλκαζάρ. Ο Σάντος είναι δυσαρεστημένος με τον τρόπο που αντιμετώπισαν οι παίκτες του τον αγώνα με την Λάρισα και αμέσως μετά τις διακοπές του Πάσχα θα αλλάξει τακτική, σφίγγοντας τα λουριά.

Στην τελευταία προπόνηση της Μεγάλης Τετάρτης θα απουσιάσουν, γιατί θα πάνε για το Ολ Σταρ Γκέιμ στο Ελληνικό, ο Σάντος, που θα κοουτσάρει την ομάδα των ξένων και οι συμμετέχοντες Μουσλίμοβιτς, Κοντρέρας, Γκαρσία, Λίνο, Ίβιτς, Βιερίνια, Χαλκιάς, Μαλεζάς, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου. Μετά τις ολιγοήμερες διακοπές έχει προγραμματιστεί η επιστροφή στις προπονήσεις για τη Δευτέρα του Πάσχα στις 4.30 το απόγευμα στη Σουρωτή. Τότε θα ξεκινήσει και η επιχείρηση ανασύνταξη από τον Σάντος, με την επιβολή της απαραίτητης πειθαρχίας στους παίκτες, ενόψει των πλέι οφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: