Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Ίντερ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1-0

http://www.sport24.gr/ast/cov/mi/milito_2010_3_31_23_23_14_b.jpgΜε γκολ του Ντιέγκο Μιλίτο η Ίντερ νίκησε με 1-0 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Μιλάνο και απέκτησε πλεονέκτημα για πρόκριση στους "4" της Ευρώπης.Κορυφαίος ήταν ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ για τους Ιταλούς, χάνοντας πολλές ευκαιρίες, ενώ ήταν και δημιουργός του γκολ.

Μέχρι το 60' πάντως η Ίντερ ήταν μέτρια έως κακή και η ΤΣΣΚΑ στάθηκε σωστά στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε πως στην Μόσχα μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση με καλές προοπτικές.

Ίντερ - ΤΣΣΚΑ 1-0

Σκόρερ: 65' Ντιέγκο Μιλίτο
Γήπεδο: "Τζουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο
Διαιτητής: Χάουαρντ Γουέμπ (Αγγλία)

Η Ίντερ όπως ήταν φυσιολογικό είχε μια ελαφριά υπεροχή με την έναρξη του ματς, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει πραγματικές ευκαιρίες.

Στα πρώτα λεπτά οι "νερατσούρι" απειλούσαν μόνο εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ του Γουέσλεϊ Σνάιντερ, ενώ η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε στο 22' με το σουτ να Πάντεβ να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ακινφέεβ.

Το πρώτο ημίχρονο έφυγε χωρίς... συγκινήσεις, με εξαίρεση την μεγάλη φάση του 44', όταν ο Σνάιντερ έκανε το "ένα-δύο" με τον Ντιέγκο Μιλίτο και βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στο ύψος του πέναλτι, αλλά έκανε κακό πλασέ με το αριστερό και η μπάλα πέρασε άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο

Στις αρχές του δεύτερου μέρους η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν... χειρότερη από το πρώτο, έδωσε μάλιστα χώρο στην ΤΣΣΚΑ, η οποία απείλησε με τον Μαμάεβ στο 49' και στο 55' έκανε εξαιρετικό μακρινό σουτ ο Αλντονίν για να αποκρούσει ο Ζούλιο Σέζαρ σε κόρνερ.

Στο 60' έκανε την πρώτη φάση στην επανάληψη η Ίντερ, χάνοντας πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Καμπιάσο να τροφοδοτεί τον Στάνκοβιτς, ο οποίος ήταν μόνος στην περιοχή, αλλά πάνω στον βηματισμξό του έχασε την μπάλα και μαζί την δυνατότητα να ανοίξει το στο σκορ.

Αυτή η φάση ανέβασε τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 64' είχαν σουτ του Πάντεβ, το οποίο απέκρουσε ο Ακινφέεβ και στο 65' ο Ρώσος μπλόκαρε μακρινό σουτ του Ετο'ο.

Στο ίδιο λεπτό η Ίντερ άνοιξε το σκορ με τον Ντιέγκο Μιλίτο, με τον Αργεντινό να παίρνει την εξαιρετική πάσα από τον Σνάιντερ και με όμορφη κίνηση και χαμηλό σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Oι Ιταλοί είχαν εν συνεχεία πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν και δεύτερο γκολ και ουσιαστικά "καθαρίσουν" την πρόκριση, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στην καλύτερη από αυτές ο Πάντεβ απέφυγε και τον Ακινφέεβ στο 71' και το πλασέ απέκρουσε στην γραμμη ο Ιγκνασέβιτς, ενώ κοντά στο γκολ με δυνατά μακρινά σουτ έφτασαν οι Καμπιάσο, Σνάιντερ και Στάνκοβιτς.

INTEΡ: Ζούλιο Σέζαρ, Μάικον, Ματεράτσι, Σάμουελ, Ζανέτι, Στάνκοβιτς, Καμπιάσο, Σνάιντερ, Πάντεβ (94' Μαριγκά), Ετο'ο, Ντιέγκο Μιλίτο.
ΤΣΚΚΑ: Ακινφέεβ, Βασίλι Μπερεζούτσκι, Αλεξέι Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Σενικόβ, Αλντονίν (76' Αλντονίν), Σεμπέρας, Κράσιτς, Μαμάεβ (73' Μαρκ Γκονσάλες), Χόντα (70' Ντζαγκόεβ), Νέτσιντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: