Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Δώνης έως το 2012 στο Περιστέρι


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Κάτοικος Περιστερίου έως το 2012 θα παραμείνει ο Γιώργος Δώνης καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Γιώργο Σπανό για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ατρόμητο.

Στην συνάντηση που έγινε την Μεγάλη Τετάρτη, αποφασίστηκε να συνεχίσουν την συνεργασία τους οι δύο πλευρές.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ανέφερε:"Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα συνεχίσω μαζί με τους συνεργάτες μου στον Ατρόμητο.

Επειδή εμείς οι προπονητές περνάμε πολύ δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια μιας περιόδου, είναι σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι που σε εμπιστεύονται και σε στηρίζουν.

Αυτός είναι και ο πρώτος λόγος που με οδήγησε στην παραμονή μου στην ομάδα. Ο δεύτερος είναι επειδή δημιουργούμε μια καλή ομάδα και πρέπει αυτό το έργο να συνεχιστεί και να πάμε σε μεγαλύτερα πράγματα στην επόμενη σεζόν".

Στην συμφωνία με τον Γιώργο Δώνη αναφέρθηκε ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Γιάννης Αγγελόπουλος που είπε:

"Βρισκόμαστε στην αρχή ενός πλάνου που έχουμε καταστρώσει και επιθυμούμε να δούμε στο τέλος τους κόπους μας να ευοδώνονται.

Είμαστε λοιπόν ικανοποιημένοι που θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας με τον Γιώργο Δώνη γιατί πιστεύουμε ότι αυτό το πλάνο μπορούμε μαζί να το υλοποιήσουμε.

Και αυτό το δείξαμε εμπράκτως. Χαίρομαι επιπλέον γιατί κι εκείνος με την σειρά του έκανε πράξη τα όσα έλεγε κατά τη διάρκεια της περιόδου.

Ό,τι δηλαδή στο Περιστέρι βρήκε ιδανικές συνθήκες εργασίας, ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και ανθρώπους με τους οποίους μπορεί να συνεννοηθεί και να συνεργαστεί μαζί τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: