Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Κούπερ: "Τρέμει η καρέκλα μου"

http://www.sport24.gr/ast/cov/sa/santos_cuper_b.jpgΗ έλλειψη κόσμου, η ανάγκη για χαλάρωση των παικτών, αλλά και ο φόβος απομάκρυνσης των Φερνάντο Σάντος και Εκτορ Ραούλ Κούπερ από τον πάγκο των ξένων All Stars πρωταγωνίστησε στις δηλώσεις των τριών προπονητών (ο Νίκος Καραγερωργίου δεν κατάφερε να έρθει από την Κρήτη).Με αρκετή δόση χιούμορ οι προπονητές της ομάδας των ξένων στάθηκαν στην ήττα λέγοντας πως τρέμει η καρέκλα τους, ενώ ζήτησαν από κόσμο… πίστωση μιας εβδομάδας για να δουλέψουν και να αποδείξουν πως αξίζουν.

O τεχνικός του Παναθηναϊκού και των Ελλήνων All Stars στάθηκε στη σημασία αυτού του παιχνιδιού, όμως υπογράμμισε τη σημασία διεξαγωγής του σε άλλο γήπεδο μιας και ο κόσμος δεν το ήξερε το συγκεκριμένο μέρος.

"Θέλαμε όλοι να ξεφύγουμε από το στρες και την πίεση που έχουμε από τις υποχρεώσεις μας, το διασκεδάσαμε όλοι και φυσικά καλό είναι που κερδίσαμε. Η ομάδα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν καλύτερη από αυτή του πρώτου, γιατί πήρε πιο σοβαρά το παιχνίδι και πέρα από την πλάκα ήταν μια καλή γιορτή, που πιστεύω ότι έπρεπε να γίνει σε άλλο γήπεδο".Τη μεγαλύτερη πλάκα την έκανε ο Έκτορ Κούπερ, ο οποίος τόνισε ότι θέλει να κερδίσει ακόμα και σε τέτοια παιχνίδια, ενώ στο highlight πέρασε η δήλωσή του "τρέμει η καρέκλα μου".

"Είμαστε πάρα πολύ απογοητεύει από την ήττα Το αποτέλεσμα μας πονάει γιατί όποιος και να είναι ο αγώνας που δίνεις θέλεις να τον κερδίζεις.Ελπίζω να μην τρέμει η καρέκλα μου, σίγουρα δεν ήταν η τελευταία μας ευκαιρία, αλλά είχαμε μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου", είπε αναλυτικά ο τεχνικός του Άρη. Στο ίδιο μήκος κύμματος με τον Αργεντινό προπονητή ήταν και οι δηλώσεις του Σάντος:

"Συμφωνώ απόλυτα με όσα είπε ο κύριος Κούπερ. Τέτοια παιχνίδια είναι ευκαιρία να γνωριστούν οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου μεταξύ τους χωρίς την πίεση του αποτελέσματος. Μας δίνει ικανοποίηση που συμμετείχαμε σε αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου, σημασία σε αυτούς τους αγώνες έχει η συμμετοχή, αλλά όπως είπε ο κ. Κούπερ το αποτέλεσμα μας φέρνει πίσω και δύσκολα θα σωθούμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: