Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Τα... χρειάστηκε η Δράμα!!

Με το αυτογκόλ του Αρκούδα στο 85΄, η Δόξα Δράμας πήρε μία αγχωτική πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου μέσα στην έδρα της Καλλιθέας.

Τα... χρειάστηκε η Δράμα
Η ομάδα του Κατσαβάκη μπορεί στο Πρωτάθλημα να μην έχει κάνει ακόμα την πρώτη της νίκη, αλλά την πέτυχε στο κύπελλο. Οι «Μαυραετοί» επικράτησαν στο δημοτικό Στάδιο της Καλλιθέας με 1-0 της τοπικής ομάδας, χάρη στο αυτογκόλ του Αρκούδα στο 85΄, μετά το σουτ του Βάρντεσον που απέκρουσε ο Κατσούλης και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε τον αμυντικό της Καλλιθέας και κατέληξε στα δίχτυα.

Έτσι, η Δόξα Δράμας πήρε την πρόκριση για τους «16» του θεσμού και την Παρασκευή περιμένει την κλήρωση για να μάθει τον αντίπαλό της.

Καλλιθέα (Γούτης): Κατσούλης, Σταύρου (87΄ Ματσούκας), Καλτσάς (88΄ Φουντουκίδης), Μιχαλόπουλος, Αρκούδας, Πρίπου, Ηρακλής, Βοδάλης, Ρουσάκης, Κατσίκης, Ντιαλό (65΄ Ντακόλ)

Δόξα Δράμας (Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Κανακούδης, Ντε Λίμα Σάντος, Τριποτσέρης, Σικαλιάς, Κατσικογιάννης (90' Ρούτσης), Αμπουμπακάρι, Σοϊλέδης, Αγγελούδης (60΄ Βάρντεσον), Κουμπρόγλου, Αραβίδης
Διαιτητής: Μήτσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: