Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

«Μας δυσκόλεψε ο Πιερικός»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παραδέχθηκε πως ο Πιερικός δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδας ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην ποιότητα του Φραν Γέστε.

«Μας δυσκόλεψε ο Πιερικός»
"Ήταν πολύ καλός αντίπαλος. Έκανε πολύ δύσκολα τα πράγματα για εμάς από την αρχή του ματς. Πάντα είναι δύσκολα τέτοια παιχνίδια για ομάδες της Σούπερ Λίγκας, γιατί οι ομάδες από την μικρότερη κατηγορία έρχονται με μεγαλύτερο κίνητρο. Μας έκανε την αποστολή λοιπόν πολύ δύσκολη σήμερα και αντιμετωπίσαμε προβλήματα μέχρι να βάλουμε το δεύτερο γκολ", σχολίασε για τον Πιερικό ο Ισπανός.

Το εάν τον είχε δει πριν: Είχαμε δει ματς του Πιερικού. Αν και στο παιχνίδι με τον Αετό Σκύδρας δεν παίχθηκε πολύ ποδόσφαιρο, εξαιτίας του κακού αγωνιστικού χώρου. Τον είδαμε όμως και στο ματς με τον Πανσερραϊκό και διαπιστώσαμε ότι ήταν πολύ δύσκολος αντίπαλος.

Τον Γέστε: Η σημερινή νίκη δεν φέρνει μόνο την υπογραφή του Γέστε, αλλά όλων των παικτών που βοήθησαν σήμερα. Έχει κάποια ποιότητα ο Φραν, αλλά αντίστοιχη έχουν και ορισμένοι συμπαίκτες του. Όσο για τον αγωνιστικό χώρο δεν είναι κριτήριο για το πως παίζει μία ομάδα.
Όλοι έμαθαν να παίζουν στους δρόμους και έχουν παίξει στην καριέρα τους και σε άλλους κακούς αγωνιστικούς χώρους. Αυτό το γήπεδο είναι όπως όλα τα άλλα και οι παίκτες θα πρέπει να παίζουν σε όποιες συνθήκες και αν βρίσκουν μπροστά τους.

Το κατά πόσον ξεχώρισε κάποιον παίκτη του Πιερικού: Είχαμε εστιάσει στον Μπλαζέφσκι γιατί έχει δυνατό σουτ, αλλά φοβόμασταν τον Πιερικό και στα στημένα. Είδαμε ότι το γκολ του Πιερικού ήρθε από ένα φάουλ. Επίσης έκανε μία καλή ευκαιρία σε ένα κόρνερ. Ξέραμε ότι είναι μία ομάδα που έπρεπε να την προσέχουμε στις στημένες φάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: