Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Λάζλο Μπόλονι-"Όνειρό μου είναι οι δικοί μας να πιουν έναν φραπέ με τους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού ή του Ολυμπιακού"!


Ο Λάζλο Μπόλονι έδωσε συγχαρητήρια στον ρέφερι που πήρε τη δύσκολη απόφαση για διακοπή του ματς του ΠΑΟΚ με τον Εθνικό Αστέρα, ενώ αναφέρθηκε στην κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου και μίλησε για το... όνειρο του.

«Νομίζω συνέβησαν πιο σημαντικά πράγματα από όσο αξίζει μια πρόκριση για μας. Αισθάνομαι χαρούμενος και λυπημένος παράλληλα. Το πρώτο πράγμα που θέλω να πω στον διαιτητή είναι συγχαρητήρια. Οχι γιατί η απόφαση είναι καλή για μας, αλλά γιατί το να πάρει αυτήν την απόφαση δείχνει την ευφυΐα του. Το ποδόσφαιρο είναι ένα θέαμα κι αν δεν το προσφέρει αυτό στους θεατές, τότε πρέπει να σταματά. Πάντως είμαι λυπημένος για τους αντιπάλους μας. Είναι μια καλή ομάδα και δεν αξίζει τέτοιου είδους προβλήματα», επισήμανε ο Ρουμάνος προπονητής.
Στη συνέχεια των δηλώσεών του ο Λάζλο Μπόλονι έριξε τα... βέλη του στην διοργανώτρια αρχή του Κυπέλλου, την ΕΠΟ: «Πρέπει να σας πω ότι οι μικρές ομάδες δεν έχουν γήπεδα προδιαγραφών. Η ομοσπονδία που έχει την ευθύνη θα πρέπει να διοργανώσει καλά το θεσμό. Και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ανοίγουν τα μάτια τους να δουν τι συμβαίνει γύρω τους. Σε αυτό το γήπεδο δεν μπορούν να γίνονται αγώνες, είτε για πρωτάθλημα είτε για το Κύπελλο. Ας παίζαμε στο ΟΑΚΑ για παράδειγμα. Στη Γαλλία, αν μια μεγάλη ομάδα παίζει με μία κατώτερης κατηγορίας, η τελευταία είναι υποχρεωμένη να έχει ορισμένες προδιαγραφές, αλλιώς αλλάζει το γήπεδο. Πόσες τραγωδίες πρέπει να συμβούν μέχρι να πάρουμε την απόφαση...»
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ανέφερε και το όνειρό του: «Δεν υπάρχουν οι συνθήκες για ωραίο θέαμα. Εγώ είμαι μικρός για να πω κάτι για τους φιλάθλους, αλλά το είπε και ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ ότι ΄΄έχω ένα όνειρο΄΄. Κι εγώ έχω, αλλά δεν είμαι τόσο διάσημος. Όνειρό μου είναι οι δικοί μας να πιουν έναν φραπέ με τους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού ή του Ολυμπιακού. Δεν είναι φυσιολογικό να πηγαίνουμε μια βόλτα με την ομάδα μου και να κοιτάζουμε γύρω μας… Υπάρχει μεγάλη υπερβολή γύρω από αυτό το ζήτημα».
Ακόμα ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας που βρέθηκαν στη Καισαριανή και έδειξαν την εκτίμησή τους στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.
Για το τι σκέφτεται στην ομάδα του ΠΑΟΚ, τόνισε: «Είμαι εδώ, δίνοντας όλες μου τις δυνάμεις. Υπάρχει ένα ενδιαφέρον και δύσκολο πρότζεκτ στον ΠΑΟΚ. Αν μπορώ να βοηθήσω τις τρεις μεγάλες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες, τούς Ζαγοράκη, Βρύζα και Κωνσταντινίδη θα το κάνω. Τέλος εύχομαι για το 2012 καλό κουράγιο στην Ελλάδα. Να συναντηθούμε όλοι μαζί στην άλλη άκρη του τούνελ. Για τον ΠΑΟΚ εύχομαι να έχει δύναμη και πάθος για να λύσει τα προβλήματά του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: