Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός για την επίθεση στον Καλόπουλο;

Νέες διαστάσεις παίρνει, πλέον, η "εισβολή" των κουκουλοφόρων στο γήπεδο της Κατερίνης, με στόχο τον διαιτητή Καλόπουλο.

Κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός για την επίθεση στον Καλόπουλο;
Μετά και την γνωστοποίηση από πλευράς του ταξίαρχου Αθανάσιου Φωτόπουλου ότι οι «εισβολείς έφεραν διακριτικά του Παναθηναϊκού», το ζήτημα αποκτάει άλλη διάσταση και εκτός από το ποινικό μέρος της υπόθεσης, στο… χορό πιθανότατα να μπει και η αθλητική δικαιοσύνη σχετικά με το εάν και ποιες ευθύνες μπορεί να έχει η ομάδα των «πράσινων».
Σε επίπεδο αθλητικής δικαιοσύνης, λοιπόν, από την στιγμή που στο φύλλο αγώνα δεν αναγράφεται το οτιδήποτε για διακριτικά, το βάρος πέφτει στην έκθεση της αστυνομίας.
Δεν αρκούν, δηλαδή, τα όσα αναγράφονται στο δελτίο Τύπου των αρχών και φυσικά ούτε τα όποια σχετικά δημοσιεύματα. Τον κυρίαρχο ρόλο θα παίξει η έκθεση της αστυνομίας και το εάν θα αναφέρει περί διακριτικών, περί απόπειρας βιοπραγίας ή διακοπής του αγώνα.
Τέλος, από την ΕΠΟ δεν υπάρχει θέμα καθώς σε περίπτωση που χρειαστεί να κληθεί ο οποιοσδήποτε σε απολογία, αυτό θα γίνει παρότι δεν υπάρχουν πια ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς. Μπορεί να κληθεί απευθείας από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ή το διοικητικό συμβούλιο.
Πηγή: Sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: