Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Διακοπή επειδή έβρεξε ...καρέκλα!

Οριστική διακοπή στον αγώνα Κυπέλλου, Εθνικός Αστέρας - ΠΑΟΚ στην Καισαριανή, επειδή χτυπήθηκε ο βοηθός διαιτητή από καρέκλα (!) που έπεσε από την εξέδρα των γηπεδούχων!

Διακοπή επειδή έβρεξε ...καρέκλα!
Ελλάς το μεγαλείο σου για ακόμη μια φορά... Χθες είχαμε το "ντου" στον Καλόπουλο, σήμερα είχαμε την καρέκλα που χτύπησε τον βοηθό Γουργιώτη στην αναμέτρηση Εθνικός Αστέρας - ΠΑΟΚ στην Καισαριανή για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Να δούμε πού θα σταματήσει η βλακεία των Ελλήνων οπαδών... Αν σταματήσει, δηλαδή, ποτέ, γιατί ως γνωστόν, η βλακεία είναι ανίκητη...
Πάμε, όμως, να δούμε τι έγινε στο γήπεδο της Καισαριανής. Ο αγώνας ξεκίνησε ήρεμα και ωραία με οπαδούς και των δύο ομάδων στις εξέδρες να έχουν δημιουργήσει καλή ατμόσφαιρα.
Όμως στο 15ο λεπτό και χωρίς κάποιο λόγο (δεν έγινε, δηλαδή, κάτι στο γήπεδο για να αποτελέσει την αφορμή) έφυγε από την κερκίδα των γηπεδούχων, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως επρόκειτο για οπαδό του Εθνικού Αστέρα, μια κόκκινη καρέκλα, η οποία προσγειώθηκε στην ωμοπλάτη του βοηθού του διαιτητή Βοσκάκη, Γουργιώτη!
Ο επόπτης σωριάστηκε στο έδαφος και έδειξε να πονάει πολύ! Τότε ο διαιτητής διέταξε προσωρινή διακοπή του αγώνα και πήγε στα αποδυτήρια. Εκεί διαπιστώθηκε ότι ο Γουργιώτης δεν μπορεί να συνεχίσει και ο διαιτητής ενημέρωσε του αντιπροσώπους των δύο ομάδων ότι ο αγώνας πρέπει να διακοπεί οριστικά!
Όσο για την τύχη του αγώνα; Η ΕΠΟ θα αποφασίσει για το αν θα συνεχιστεί από το σημείο που διακόπηκε ή αν θα πάρει ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι και την πρόκριση στα χαρτιά και θα τιμωρηθεί ο Εθνικός Αστέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: