Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

"Ευχαριστούμε Δημήτρη... "

Ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί τη λύση στο συμβόλαιο του Ελευθερόπουλου και, παράλληλα, τον ευχαριστεί για την παρουσία του στην ομάδα το διάστημα που βρέθηκε στην Πλατεία, εξέδωσε ο Πανιώνιος.

"Ευχαριστούμε Δημήτρη... "
Αναλυτικά:
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Η απόφαση του πολύπειρου τερματοφύλακα να σταματήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, είναι απόλυτα σεβαστή.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θέλει να ευχαριστήσει τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο για την συνεργασία που είχε με την ομάδα μας από τον Αύγουστο μέχρι και σήμερα και τονίζει πως αποτελεί τιμή για τον σύλλογο, που ένας ποδοσφαιριστής του βεληνεκούς του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, επέλεξε να κλείσει την πλούσια καριέρα του φορώντας την "κυανέρυθρη" φανέλα.

Το ήθος και ο χαρακτήρας του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, ταιριάζουν απόλυτα με την γενικότερη φιλοσοφία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και ως εκ τούτου θα θέλαμε να παραμείνει κοντά μας, από όποιο πόστο ο ίδιος επιθυμεί.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ προκειμένου να τιμήσει τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, για την προσφορά του στην ομάδα και γενικότερα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, προτίθεται να διοργανώσει φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο που θα ανταποκρίνεται στην αξία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: