Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Όλοι ψάχνουν έναν ...Αρίας και μια Κρουζέιρο!!

H κίνηση του Κολομβιανού να χαρίσει 80.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ, χώρια τα υπόλοιπα του συμβολαίου του, για να πάρει την ελευθέρας του και να πάει στην Κρουζέιρο, θα προκάλεσε... ζήλεια σε πολλές ομάδες!

Όλοι ψάχνουν έναν ...Αρίας και μια Κρουζέιρο!
Για σκεφτείτε το λίγο καλύτερα... Ο Αρίας όχι μόνο χάρισε δεδουλευμένα 80.000 ευρώ στον Δικέφαλο, αλλά τον απάλλαξε και από τις 150.000 ευρώ του συμβολαίου του και όλοι είναι χαρούμενοι! Ο Κολομβιανός πάει στην Κρουζέιρο που τον ήθελε και στον ΠΑΟΚ έχουν ένα οικονομικό βραχνά λιγότερο...
Όχι τίποτα άλλο, αλλά κάτι τέτοια ακούν σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ (κυρίως εκεί) κι έχουν σκάσει από τη... ζήλεια τους!
Ξέρετε τι ωραία θα ήταν για τον Ολυμπιακό να ερχόταν αύριο ο Κοστάντσο και να τους έλεγε "έχω βρει ομάδα, σας χαρίζω ένα ποσό και τα υπόλοιπα του συμβολαίου μου και φεύγω"; Σαμπάνιες θα άνοιγαν στην Πλατεία Αλεξάνδρας!
Για να πάμε στον Παναθηναϊκό, όπου προσπαθούν απεγνωσμένα να "ξεφορτωθούν" από το καλοκαίρι τους Πλεσί και Σεϊταρίδη; Τον Γάλλο, αν θυμάστε, τον "παζάρευαν" με 350-400 χιλιάρικα για να τον πουλήσουν σε μία... Ίνγκολσταντ. Πού να τους χάριζε και λεφτά!
Στην ΑΕΚ, βέβαια, θα το εύχονταν αυτό για πολλούς παίκτες, αλλά σαν τον Γκερέιρο δεν υπάρχει! Ο Βραζιλιάνος με το πολωνικό διαβατήριο έχει λαμβάνειν 560.000 ευρώ το χρόνο, αλλά φυσικά επειδή κι ο ίδιος ξέρει ότι δεν πρόκειται πουθενά να βρει τέτοια λεφτά από κάποια ομάδα, έχει αράξει στο συμβόλαιο του...
Μια Κρουζέιρο, ρε παιδιά, μια Κρουζέιρο...

πηγή: sportdog.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: