Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Εδώ ο Νίνης χάνεται και οι Άραβες ...χτενίζονται!!

Την ώρα που στον Παναθηναϊκό έχει χαθεί η μπάλα με τους Πρίγκιπες υπάρχει κίνδυνος να χαθεί και ο Σωτήρης Νίνης! Η Πάρμα του πρότεινε (και το εξετάζει) 4ετές συμβόλαιο έναντι 3 εκ. ευρώ!

Εδώ ο Νίνης χάνεται και οι Άραβες ...χτενίζονται!
Στον Παναθηναϊκό ασχολούνται με τους Πρίγκιπες που ...σφάζονται να αγοράσουν την ομάδα και ο κίνδυνος να χαθούν παίκτες, που το συμβόλαιό τους λήγει το καλοκαίρι, είναι μεγάλος.
Ένας απ' αυτούς τους ποδοσφαιριστές είναι και ο Σωτήρης Νίνης, που μαζί με τον Λέτο, θεωρούνται από τους "πράσινους" τα μεγάλα περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου.
Ο μικρός, λοιπόν, όπως διαβάζουμε σήμερα στη "SportDay", έχει στα χέρια του πρόταση από την Πάρμα για τετραετές συμβόλαιο έναντι 3 εκ. ευρώ!
Οι Ιταλοί του προσφέρουν, δηλαδή, 750.000 ευρώ τον χρόνο την ώρα που στον Παναθηναϊκό παίρνει τώρα 350.000 ευρώ.
Το θέμα είναι ότι ο παίκτης σκέφτεται αυτή την προσφορά, μια και η πρόκληση του Καμπιονάτο είναι μεγάλη, ενώ μπορεί να υπογράψει από την 1 Ιανουαρίου από τη στιγμή που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.
Βεβαίως, ο ίδιος λέει στο περιβάλλον του ότι αυτό που τον νοιάζει τώρα είναι να επιστρέψει στη δράση και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να πάρει το πρωτάθλημα.
Ωστόσο, αν έχεις στα χέρια σου μια τέτοια πρόταση δεν μπορείς να ...σφυρίζεις αδιάφορα. Πόσο μάλλον όταν από την ομάδα σου δεν σε έχουν καλέσει ακόμη για επίσημες συζητήσεις λόγω των διοικητικών εξελίξεων...

Δεν υπάρχουν σχόλια: