Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Βενγκέρ: «Ήμασταν κυρίαρχοι»

Βενγκέρ: «Ήμασταν κυρίαρχοι»
Πανάξια χαρακτήρισε τη νίκη της Άρσεναλ επί της Μαν. Σίτι με 1-0 ο Αρσέν Βενγκέρ, ενώ δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στον Μάριο Μπαλοτέλι για το δυνατό μαρκάρισμα που έκανε στον Άλεξ Σονγκ.

«Αξίζαμε τη νίκη, γιατί είχαμε την υπεροχή στον αγώνα και κατοχή της μπάλας σε ποσοστό πάνω από 60%. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα δέκα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, η Άρσεναλ ήταν κυρίαρχη στην αναμέτρηση. Πίστευα πως το γκολ θα έρθει. Η ομάδα συνεχίζει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να βελτιώνεται συνεχώς. Έχουμε πάρει 24 βαθμούς από τους 27 που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε στα τελευταία εννέα παιχνίδια», τόνισε ο Αλσατός τεχνικός των «κανονιέρηδων» και στη συνέχεια... περιέλαβε τον ιδιόρρυθμο φορ των «πολιτών».

«Πιστεύω πως αν ο διαιτητής έβλεπε τα ριπλέι της φάσης θα είχε αποβάλει τον Μπαλοτέλι. Ήταν διαρκώς έτοιμος για διαπληκτισμό και στο τέλος αποβλήθηκε. Δεν ξέρω τι θα έκανα και πώς θα τον μεταχειριζόμουν αν τον είχα στην ομάδα. Δεν θέλω να παρέμβω στη δουλειά του Ρομπέρτο Μαντσίνι. Κάθε ομάδα έχει τα δικά της θέματα», δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: