Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Μπαρτζώκας: «Μαύρη μέρα για τον Πανιώνιο»

Μπαρτζώκας: «Μαύρη μέρα για τον Πανιώνιο»
Ντροπή για όσα συνέβησαν στο ματς του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό νιώθει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όπως τόνισε μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη Τύπου. Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» στάθηκε στα επεισόδια που στέρησαν από τους αθλητές τον πρωταγωνιστικό ρόλο ο οποίος τους αξίζει, συνεχάρη τους «πράσινους» για τη νίκη αλλά και για την πρόκρισή τους στο φάιναλ φορ και τόνισε ότι η σημερινή είναι μαύρη μέρα για την ιστορία του Πανιωνίου.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο Final Four. Η πρόκριση Παναθηναϊκού κι Ολυμπιακού είναι δουλειά των ομάδων και των διοικήσεών τους, δεν προσπαθούμε να οικειοποιηθούμε κάτι, αλλά νιώθουμε περήφανοι όσοι δουλεύουμε στο μπάσκετ. Διεκδικήσαμε το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, υπήρξαν πολλοί παράγοντες που δε μας άφησαν να το κερδίσουμε, πέραν των λαθών μας. Το διεκδικήσαμε και τώρα, γνωρίζοντας πως ο Παναθηναϊκός ήταν εξαντλημένος. Θέλαμε περισσότερη ενέργεια. Οι απουσίες των Μπατή και Γιάνκοβιτς δε μας επέτρεψαν να μην έχουμε νεκρά διαστήματα. Δεν μας το επέτρεψε κι ο Παναθηναϊκός, αλλά σε γενικές γραμμές παίξαμε καλά», είπε αρχικά ο τεχνικός των Νεοσμυρνιωτών και συνέχισε:

«Πρωταγωνιστές έπρεπε να είναι οι παίκτες. Κι όχι αυτοί που θέλησαν να γίνουν πρωταγωνιστές. Είναι μαύρη ημέρα για τον Πανιώνιο. Συμβαίνουν και σε ΟΑΚΑ και σε ΣΕΦ. Ο κόουτς Ομπράντοβιτς είπε ότι θα φύγει. Νιώθουμε ντροπή για όσα συνέβησαν στην εξέδρα. Αυτό που μας μένει η δυσφήμηση του μπάσκετ κι ότι θα τιμωρηθεί η έδρα μας. Είναι τέτοια η ένταση του κόσμου αυτή την εποχή, η κατάσταση είναι έκρυθμη. Δεν είμαι ειδικός δε μπορώ να προτείνω κάποια λύση».

Όσον αφορά στα υβριστικά συνθήματα προς τον Δημήτρη τόνισε: «Όσοι παίζουν μέσα, δε θέλουν να βρίζονται. Σε μία χώρα όπου όλοι λένε να φύγουν στο εξωτερικό, όταν λέω πως είναι περήφανοι όλοι όσοι δουλεύουν, εννοώ ότι συμμετέχουν σε κάτι σοβαρό. Ακόμη και με επεισόδια και μείωση μπάτζετ συνεχίζει να είναι σε ένα υψηλό επίπεδο».??

Ο 46χρονος απάντησε και σε ερώτηση περί απουσίας διεθνούς διαιτητή απ' την τριάδα της αναμέτρησης: «Και με τον Ολυμπιακό και με τον Παναθηναϊκό παίξαμε χωρίς διεθνή διαιτητή. Δεν περίμεναν πως ο Πανιώνιος θα πιέσει. Μας είπαν απ' την ΚΕΔ ότι περίμεναν να χάσουμε με 30 πόντους. Δεν είδα εσκεμμένα λάθη».

Στο τέλος, ο Δημήτρης Ιτούδης, πρόσθεσε πως «η επίθεση έγινε επειδή πλησίασε ο Πανιώνιος στο σκορ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: