Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Παπασταθόπουλος: «Να περάσουμε εμείς και ο ΠΑΟΚ»

Ιδιαίτερα χαρούμενος που θα γυρίσει στην Ελλάδα προκειμένου να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ δήλωσε στο sport-fm.gr ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.Η ευχή για «διπλή» πρόκριση και η ανυπομονησία για την «Τούμπα»

Παπασταθόπουλος: «Να περάσουμε εμείς και ο ΠΑΟΚ»

Ο «Πάπα» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ, ενώ ευχήθηκε να περάσουν χέρι-χέρι απ’ τον όμιλο οι Βεστφαλοί και ο «δικέφαλος του Βορρά». Τέλος και αφού χαρακτήρισε φαβορί την Ντόρτμουντ, τόνισε πως ανυπομονεί για τα ματς σε «Τούμπα» και «Signal Iduna Park» λόγω της ατμόσφαιρας που θα δημιουργήσουν στις κερκίδες Έλληνες και Γερμανοί.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξαναγυρνάω για να παίξω απέναντι σε μια ελληνική ομάδα, έπειτα από πολλά χρόνια στο εξωτερικό. Γνωρίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε στο γήπεδο της Τούμπας και σε μια τόσο όμορφη ατμόσφαιρα. Όπως το ίδιο θα συμβεί και στο δικό μας γήπεδο, όπου θα βρεθούν πολλοί Έλληνες στις κερκίδες».

Για την κλήρωση: «Σίγουρα είμαστε το φαβορί βέβαια χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε όλα τα ματς. Στο τέλος εύχομαι να περάσουμε εμείς και ο ΠΑΟΚ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: