Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Φρανκ: «Να βάλουμε παραπάνω πράγματα στο παιχνίδι μας»


Στη διαπίστωση πως η Μπρόντμπι χρειάζεται να βάλει περισσότερα πράγματα στο παιχνίδι της για να μπορεί να κοντράρει ανώτερες ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ, στάθηκε ο Τόμας Φρανκ.

Φρανκ: «Να βάλουμε παραπάνω πράγματα στο παιχνίδι μας»
Ο τεχνικός των Δανών τόνισε πως γνώριζαν την ανωτερότητα του «Δικεφάλου» από όταν διεξήχθη η κλήρωση και πως ήθελαν να αποδείξουν πως δεν είχαν τόση ποιοτική διαφορά από τους «ασπρόμαυρους», «αποθεώνοντας» Μακ και Τζιόλη.

Αναλυτικά: «Ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη ομάδα στο πρώτο παιχνίδι. Θέλαμε να δείξουμε ότι η διαφορά των δύο ομάδων δεν ήταν τόσο μεγάλη. Είχαμε στοιχεία που μου άρεσαν και τα οποία πρέπει να αναδείξουμε σαν ομάδα στην πορεία. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα. Θα πρέπει να βάλουμε παραπάνω στοιχεία στο παιχνίδι για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε.

Κι αυτό που μας εμπόδισε περισσότερο ήταν ότι έγινε στο πρώτο παιχνίδι και, φυσικά, μετά τα παιχνίδια είναι εύκολο να κάνεις τον έξυπνο και να πεις διάφορα πράγματα.

Είναι εύκολο να φανταστεί κανείς ότι μου άρεσε ο Μακ, που είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, με καλά τελειώματα κι, από εκεί και πέρα, εάν ήθελα να επιλέξω ένα ποδοσφαιριστή ακόμη, αυτός ήταν ο Τζιόλης, που είναι πολύ χρήσιμος ποδοσφαιριστής για κάθε ομάδα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: