Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Γκάλο: «Παίζουμε σε δύσκολη έδρα»


Ο Ροντρίγκο Γκάλο περιμένει ότι η ΑΕΚ θα έχει δύσκολη αποστολή στο ματς με την Ξάνθη, ενώ εξέφρασε τη χαρά του για το βραβείο του «Best Goal» της 1ης αγωνιστικής.

Γκάλο: «Παίζουμε σε δύσκολη έδρα»
Δεν περιμένει εύκολο το έργο της ΑΕΚ στην Ξάνθη το Σάββατο ο Ροντρίγκο Γκάλο, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο, καθώς το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Πλατανιά στην πρεμιέρα της Super League αναδείχθηκε το καλύτερο της αγωνιστικής. «Περισσότερο χρησιμοποιώ το δεξί μου πόδι (σ.σ. σούταρε με το αριστερό) και αλλάζω το παιχνίδι και για να σεντράρω και για να κάνω σουτ», ανέφερε.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το βραβείο που κέρδισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα, αλλά περισσότερο επειδή με το γκολ αυτό κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τη νίκη. Ελπίζω να συνεχίσω και στα επόμενα ματς να βοηθάω την ομάδα μου είτε με τα γκολ, είτε απλώς με την παρουσία μου. Περισσότερο χρησιμοποιώ το δεξί μου πόδι και αλλάζω το παιχνίδι και για να σεντράρω και για να κάνω σουτ. Υπάρχουν όμως και φορές όπως αυτή που ήμουν σε καλή θέση, σούταρα με το αριστερό πόδι και πέτυχα το γκολ».

-το ματς του Σαββάτου (29/08, 21:30): «Η Ξάνθη είναι μια μεγάλη ομάδα και το είδαμε άλλωστε στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Θα παίξουμε και σε μια δύσκολη έδρα. Ελπίζω η ομάδα μου να κάνει καλό παιχνίδι και να γυρίσει με τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Από την πλευρά του ο Στέλιος Σεραφείδης ο οποίος παρέδωσε το βραβείο, τόνισε: «Ευχαριστώ την ΠΑΕ ΑΕΚ που με προσκάλεσε να βραβεύσω τον Γκάλο για το υπέροχο γκολ που πέτυχε. Ήταν ένα εντυπωσιακό γκολ. Ξαφνικό, δυνατό, μεστό σουτ. Χορταστικό γκολ. Από τα πολύ καλά, ευθύβολα και θεαματικά σουτ. Στο ματς αυτό η ΑΕΚ έδειξε ένα πρόσωπο από τα παλιά, γι’ αυτό και άφησε ικανοποιημένο τον κόσμο. Η ομάδα μας έδωσε ελπίδα και προσδοκία για κάτι καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: