Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Δωρεάν αφαίρεση τατουάζ από την Μάντσεστερ Σίτι!!


Δωρεάν αφαίρεση τατουάζ από την Μάντσεστερ Σίτι

Η ομάδα του Μάντσεστερ σκέφτεται να αλλάξει το έμβλημα της ομάδας και να βοηθήσει τους οπαδούς της να κάνουν το ίδιο με τα τατουάζ τους.

Όταν είσαι φανατικός οπαδός μιας ομάδας, το πιο συνηθισμένο είναι να «χτυπήσεις» τατουάζ με το σήμα της. Όταν όμως, αν ο σύλλογος αποφασίζει να αλλάξει το σήμα του, εσύ δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο, τουλάχιστον όχι χωρίς να δώσεις ένα σεβαστό ποσό για την επέμβαση λέιζερ.

Η Μάντσετσερ Σίτι πρόκειται σύντομα να ανακοινώσει την αλλαγή του εμβλήματός της, υιοθετώντας το στρογγυλό σχήμα, παρόμοιο με αυτό προηγούμενων εποχών. Σκεπτόμενοι όμως και τους φιλάθλους της, αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν επέμβαση για την αφαίρεση ή την διόρθωση των τατουάζ που αφορούν την ομάδα.

Το πρώτο σήμα της Σίτι πρωτοεμφανίστηκε το 1930 με το ιστιοφόρο και τις τρεις κίτρινες γραμμές που εκπροσωπούσαν τα τρία ποτάμια της περιοχής.

inner

Κατόπιν, άλλαξαν το 1972 όταν οι τρεις γραμμές αντικαταστάθηκαν από το κόκκινο τριαντάφυλλο του Λάνκασιρ, ενώ από το 1997 έως και σήμερα υφίσταται το σήμα με τον αετό.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: