Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

«Βάσιμοι φόβοι για προβοκάτσια»


«Βάσιμοι φόβοι για προβοκάτσια»

Σε πληροφορίες για κίνδυνο για προβοκάτσια στο ματς με την Παναχαϊκή απέδωσε μέσω ΣΠΟΡ FM ο υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σπ. Βλάχος, την έκκληση στον κόσμο να μην πάει στο γήπεδο.

Οι πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά των ανθρώπων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον κίνδυνο να υπάρξουν προβοκάτσια και επεισόδια στον αποψινό αγώνα με την Παναχαϊκή οδήγησε τη διοίκηση της ομάδας αρχικά να μη ζητήσει εισιτήρια και εν συνεχεία να απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους του «τριφυλλιού» να μην πάνε απόψε στο γήπεδο.

Αυτό δήλωσε ο υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σπύρος Βλάχος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ παράλληλα επέκρινε τη στάση του συλλόγου της Πάτρας που επέμεινε να ανοίξει θύρα, αλλά και την αιχμηρή ανακοίνωσή του για τα επεισόδια στο ντέρμπι.

Αναλυτικά, ο Σπύρος Βλάχος μίλησε στους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο για:

-την απόφαση της ΠΑΕ να μη ζητήσει εισιτήρια: «Δέκα μέρες πριν έγινε μια σύσκεψη, εμείς ζητήσαμε γραπτώς να μη λάβουμε κανένα εισιτήριο, να απαγορευτεί η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων μας, ούτε να διατεθούν θύρες. Το κάναμε για να προστατέψουμε τους οπαδούς μας, αλλά και την ομάδα. Υπήρχαν πληροφορίες και φόβοι για προβοκάτσια. Δεν έχει το θέμα καμία σχέση για το ντέρμπι. Υπήρχαν συγκεκριμένες πληροφορίες, αλλά δεν μπορώ να τις πω».

-τη στάση της Παναχαϊκής: «Υπάρχει δυσφορία για την ανακοίνωση της Παναχαϊκής, που από τη μια πλευρά καλεί τον κόσμο να πάει στο γήπεδο και από την άλλη χαρακτηρίζει το ματς ειδικών συνθηκών βάζοντας μπαρούτι στο παιχνίδι. Χθες το βράδυ στείλαμε επιστολή στην αστυνομία, τον κ. Κοντονή και τον αρμόδιο της ΕΛΑΣ. Δεν γίνεται μια ομάδα να μη ζητά εισιτήρια και ο γηπεδούχος με το έτσι θέλω να ανοίγει θύρες και να διαθέτει εισιτήρια».

-τις ενέργειες του Παναθηναϊκού: «Προτρέπουμε γενικά τους φιλάθλους μας με την ανακοίνωση να μην έρθουν στο γήπεδο. Έχουμε κάνει κι εμείς κάποιες ενέργειες για να προστατεύσουμε τους φιλάθλους μας, το όνομά τους, αλλά και την ομάδα. Καταλαβαίνουμε πως όταν παίζουμε στην επαρχία ο κόσμος θέλει να δει τον Παναθηναϊκό, αλλά υπάρχει σοβαρός κίνδυνος προβοκάτσιας».

-το αν υπάρχει ανησυχία επειδή ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Π. Τσιριμπής, είναι φίλος του Ολυμπιακού: «Υπάρχει μια μικρή ανησυχία γι’ αυτό, αλλά δεν είναι τόσο μεγάλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: