Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Αυτό είναι το νέο «παλάτι» της Τσέλσι!! (pics)


Αυτό είναι το νέο «παλάτι» της Τσέλσι (pics)

Έτοιμη για το νέο «Στάμφορντ Μπριτζ» είναι η Τσέλσι, με την κατασκευαστική εταιρία που ανέλαβε το έργο να δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες για το πως θα είναι το νέο «παλάτι» των «μπλε».

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει το πρότζεκτ για την κατασκευή του νέου γηπέδου της Τσέλσι, που θα είναι έτοιμο κατά πάσα πιθανότητα το 2020.

Η διοίκηση της Τσέλσι έχει καταθέσει το φάκελο για την ανέγερση του νέου «Στάμφορντ Μπριτζ» στο δημοτικό συμβούλιο του «Hammersmith and Fulham», με σκοπό το 2016 να ξεκινήσουν οι εργασίες για την ανέγερση.

Το κόστος του νέου γηπέδου ανέρχεται στα 600 εκ. λίρες, ενώ η αύξηση χωρητικότητας του είναι δεδομένη και θα φτάσει τις 60.000 θέσεις.

Στα σχέδια που είδαν το φως της δημοσιότητας, φαίνεται πως το γήπεδο εξωτερικά θα έχει επένδυση με τούβλο σε μια προσπάθεια να εναρμονίζεται με το περιβάλλον της περιοχής.

Την κατασκευή του νέου «παλατιού» της Τσέλσι έχει αναλάβει η Herzod & de Meuron που στο παρελθόν είχε κάνει μελέτες για το «Allianz Arena» και τη «Φωλιά του Πουλιού» στο Πεκίνο.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: