Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Χαρούμενος για… παλιούς και νέους ο Σίλβα!


Χαρούμενος για… παλιούς και νέους ο Σίλβα

Ικανοποιημένος από την επάνοδο του Νταβίντ Φουστέρ και του Αλεχάντρο Τσόρι εμφανίστηκε ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος είπε δύο λόγια και για τους νεαρούς παίκτες που χρησιμοποίησε.

Ευχαριστημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναιγιάλειο εμφανίστηκε ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος αναφέρθηκε στην επάνοδο του Φουστέρ και του Τσόρι, ενώ είπε καλά λόγια για τους νεαρούς Τσιμίκα και Βούρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη Τύπου

«Καλησπέρα σε όλους. Αυτό που θέλω να πω για το παιχνίδι είναι πως το αντιμετωπίσαμε με πολύ μεγάλη σοβαρότητα. Μπήκαμε με όλον τον σεβασμό απέναντι στον αντίπαλό μας. Επρόκειτο να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο κατώτερης κατηγορίας, αλλά ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί.

Είμαστε ικανοποιημένοι από την συμπεριφορά που είχαμε στον αγώνα. Είμαστε γενικά ικανοποιημένοι από το πως αγωνιστήκαμε. Ήταν μία δίκαιη νίκη. Κατά την γνώμη μου ήταν δίκαιη με την έννοια ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.

Ήμασταν από την αρχή συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη -όπως ήταν υποχρέωσή μας- αλλά και για να πετύχουμε όσα περισσότερα γκολ γινόταν. Το καταφέραμε. Είμαστε λοιπόν ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, με τα γκολ που βάλαμε αλλά και το γεγονός πως κερδίσαμε δίκαια.

Παίξαμε σε έναν αγωνιστικό χώρο, όπου δεν είναι και πολύ εύκολο να αποδίδεις καλά. Σε άλλες στιγμές του παιχνιδιού ήμασταν καλοί και σε άλλες όχι τόσο καλοί. Όμως είμαστε ευχαριστημένοι διότι είδαμε την επάνοδο κάποιων παικτών μας που ήταν τραυματίες τον τελευταίο καιρό.

Μιλάμε για τον Νταβίδ (Φουστέρ) και για την περίπτωση του Τσόρι. Πάντα είναι ωραίο να βλέπεις σε τι κατάσταση βρίσκονται και να επανέρχονται για να βοηθήσουν την ομάδα. Επίσης είχαμε και παίκτες από τους Νέους.

Είδαμε την πολύ καλή απόδοση του Τσιμίκα και την βοήθεια που προσέφερε ο Βούρος όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε ικανοποιημένοι από το γεγονός αυτό και από την συνολική παρουσία των παικτών στο ματς.

Τέλος θέλω επίσης να αναφερθώ στην παρουσία των φιλάθλων μας που για μία ακόμα φορά ήταν στο πλευρό μας. Η παρουσία τους ήταν πολύ σημαντική για εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: